İmparator Şakan Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #1 RAM DDR3 2GB 400.5 Mhz Anakart FOXCONN G41MXE/G41MXE-K 1.0 Arkadaşlar işlemcim neden temel hızından düşük hızda çalışıyor? Temel hızına çıkarmak mümkün müdür?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.888 Çözümler 244 7 Eylül 2023 #2 İmparator Şakan dedi: Eki Görüntüle 1935397 Arkadaşlar işlemcim neden temel hızından düşük hızda çalışıyor? Temel hızına çıkarmak mümkün müdür? Genişletmek için tıkla... Bir de yük altındayken test ettin mi?
İmparator Şakan dedi: Eki Görüntüle 1935397 Arkadaşlar işlemcim neden temel hızından düşük hızda çalışıyor? Temel hızına çıkarmak mümkün müdür? Genişletmek için tıkla... Bir de yük altındayken test ettin mi?
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #3 İşlemcin şuan boşta değerleri o yüzden böyle, Prime95 benzeri uygulamalar ile test yaptınız mı?
İmparator Şakan Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #4 ReloadingData dedi: Bir de yük altındayken test ettin mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Nasıl yük altına sokacağım? Öneriniz var mı? Ben bilmiyorumda. snageX dedi: İşlemcin şu an boşta değerleri o yüzden böyle, Prime95 benzeri uygulamalar ile test yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hemen yapayım.
ReloadingData dedi: Bir de yük altındayken test ettin mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Nasıl yük altına sokacağım? Öneriniz var mı? Ben bilmiyorumda. snageX dedi: İşlemcin şu an boşta değerleri o yüzden böyle, Prime95 benzeri uygulamalar ile test yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hemen yapayım.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.888 Çözümler 244 7 Eylül 2023 #5 İmparator Şakan dedi: Hayır. Nasıl yük altına sokacağım? Öneriniz var mı? Ben bilmiyorumda. Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi Prime95 benzeri uygulamalarda test edin.
İmparator Şakan dedi: Hayır. Nasıl yük altına sokacağım? Öneriniz var mı? Ben bilmiyorumda. Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi Prime95 benzeri uygulamalarda test edin.
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #6 İmparator Şakan dedi: Hayır. Nasıl yük altına sokacağım? Öneriniz var mı? Ben bilmiyorumda. Hayır hemen yapayım. Genişletmek için tıkla... Çok uzun süreli ve art arda yapmayın, tek seferlik bir test yapmanız yeterli. İşlemciye zarar verirsiniz.
İmparator Şakan dedi: Hayır. Nasıl yük altına sokacağım? Öneriniz var mı? Ben bilmiyorumda. Hayır hemen yapayım. Genişletmek için tıkla... Çok uzun süreli ve art arda yapmayın, tek seferlik bir test yapmanız yeterli. İşlemciye zarar verirsiniz.
İmparator Şakan Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #7 ReloadingData dedi: Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi Prime95 benzeri uygulamalarda test edin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Teşekkürler.
ReloadingData dedi: Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi Prime95 benzeri uygulamalarda test edin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Teşekkürler.
Qualty Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.166 Makaleler 1 Çözümler 5 7 Eylül 2023 #8 snageX dedi: Çok uzun süreli ve art arda yapmayın, tek seferlik bir test yapmanız yeterli. İşlemciye zarar verirsiniz. Genişletmek için tıkla... İşlemciye nedrn zarar gelsin? Kolay kolay zarar gelmez.
snageX dedi: Çok uzun süreli ve art arda yapmayın, tek seferlik bir test yapmanız yeterli. İşlemciye zarar verirsiniz. Genişletmek için tıkla... İşlemciye nedrn zarar gelsin? Kolay kolay zarar gelmez.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.888 Çözümler 244 7 Eylül 2023 #9 snageX dedi: Çok uzun süreli ve art arda yapmayın, tek seferlik bir test yapmanız yeterli. İşlemciye zarar verirsiniz. Genişletmek için tıkla... Zarar vermez. Sisteminde problem yoksa isterse 1 gün çalıştırsın.
snageX dedi: Çok uzun süreli ve art arda yapmayın, tek seferlik bir test yapmanız yeterli. İşlemciye zarar verirsiniz. Genişletmek için tıkla... Zarar vermez. Sisteminde problem yoksa isterse 1 gün çalıştırsın.
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.152 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #10 Qualty dedi: İşlemciye nedrn zarar gelsin? Kolay kolay zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Uzun süre boyunca açık tutup ısınmasına engel olmazsa sistem de kapanır, bu tekrarlanırsa işlemci de zarar görür. Geniş zaman için konuştum.
Qualty dedi: İşlemciye nedrn zarar gelsin? Kolay kolay zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Uzun süre boyunca açık tutup ısınmasına engel olmazsa sistem de kapanır, bu tekrarlanırsa işlemci de zarar görür. Geniş zaman için konuştum.