Düşük karbonhidratlı basit yemek önerisi

395014

Hectopat
Karbonhidratı düşük yemek arıyorum. Et ürünlerinde sıfır onu biliyorum ama bunlarla ne yapabilirim?

Karbonhidratı düşük yemek arıyorum. Et ürünlerinde sıfır onu biliyorum ama bunlarla ne yapabilirim?
Sebzeler ve bir kaç meyveyi öneririm. Ek olarak somon balığı ve yoğurtta tüketebilirsiniz.

Hangi sebzeler olabilir hocam? Yoğurt ve balık zaten tükettiğim şeyler. Tabii aynı anda değil .
Hocam sebze olarak bunları öneririm: Enginar, lahana, brokoli, limon, mantar, turp, karnabahar, patlıcan. Meyve olarak ise; çilek, domates.

Ton balıklı salata, klasiktir zaten. Marul, domates, salatalık, mısır ve ton balığı kullanıyorum ben. Ekstradan malzeme ekleyebilirsin.

Hocam sebze olarak bunları öneririm: Enginar, lahana, brokoli, limon, mantar, turp, karnabahar, patlıcan. Meyve olarak ise; çilek, domates.
Anladım hocam teşekkürler.
Ton balıklı salata, klasiktir zaten. Marul, domates, salatalık, mısır ve ton balığı kullanıyorum ben. Ekstradan malzeme ekleyebilirsin.
Ben ton balıklı salataya marul, limon ve mısır koyuyorum. Damak zevkine kalmış bir şey.

Bilimsel olarak patlıcan ve limonda meyvedir. Aslında belirtmeyecektim fakat domatesi meyve olarak belirttiğiniz için ben de bunu eklemek istedim.

Akşam yemeği olarak çorba ve fırında tavuk yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…