3 395014 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.556 Çözümler 1 30 Temmuz 2024 #1 Karbonhidratı düşük yemek arıyorum. Et ürünlerinde sıfır onu biliyorum ama bunlarla ne yapabilirim?
Pislick Decapat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 735 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #2 395014 dedi: Karbonhidratı düşük yemek arıyorum. Et ürünlerinde sıfır onu biliyorum ama bunlarla ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Sebzeler ve bir kaç meyveyi öneririm. Ek olarak somon balığı ve yoğurtta tüketebilirsiniz.
395014 dedi: Karbonhidratı düşük yemek arıyorum. Et ürünlerinde sıfır onu biliyorum ama bunlarla ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Sebzeler ve bir kaç meyveyi öneririm. Ek olarak somon balığı ve yoğurtta tüketebilirsiniz.
3 395014 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.556 Çözümler 1 30 Temmuz 2024 #3 Pislick dedi: Sebzeler ve birkaç meyveyi öneririm. Ek olarak somon balığı ve yoğurtta tüketebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hangi sebzeler olabilir hocam? Yoğurt ve balık zaten tükettiğim şeyler. Tabii aynı anda değil .
Pislick dedi: Sebzeler ve birkaç meyveyi öneririm. Ek olarak somon balığı ve yoğurtta tüketebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hangi sebzeler olabilir hocam? Yoğurt ve balık zaten tükettiğim şeyler. Tabii aynı anda değil .
Pislick Decapat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 735 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #4 395014 dedi: Hangi sebzeler olabilir hocam? Yoğurt ve balık zaten tükettiğim şeyler. Tabii aynı anda değil . Genişletmek için tıkla... Hocam sebze olarak bunları öneririm: Enginar, lahana, brokoli, limon, mantar, turp, karnabahar, patlıcan. Meyve olarak ise; çilek, domates.
395014 dedi: Hangi sebzeler olabilir hocam? Yoğurt ve balık zaten tükettiğim şeyler. Tabii aynı anda değil . Genişletmek için tıkla... Hocam sebze olarak bunları öneririm: Enginar, lahana, brokoli, limon, mantar, turp, karnabahar, patlıcan. Meyve olarak ise; çilek, domates.
Aligatör Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.481 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #5 Ton balıklı salata, klasiktir zaten. Marul, domates, salatalık, mısır ve ton balığı kullanıyorum ben. Ekstradan malzeme ekleyebilirsin.
Ton balıklı salata, klasiktir zaten. Marul, domates, salatalık, mısır ve ton balığı kullanıyorum ben. Ekstradan malzeme ekleyebilirsin.
3 395014 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.556 Çözümler 1 30 Temmuz 2024 #6 Pislick dedi: Hocam sebze olarak bunları öneririm: Enginar, lahana, brokoli, limon, mantar, turp, karnabahar, patlıcan. Meyve olarak ise; çilek, domates. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler. Aligatör dedi: Ton balıklı salata, klasiktir zaten. Marul, domates, salatalık, mısır ve ton balığı kullanıyorum ben. Ekstradan malzeme ekleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ben ton balıklı salataya marul, limon ve mısır koyuyorum. Damak zevkine kalmış bir şey.
Pislick dedi: Hocam sebze olarak bunları öneririm: Enginar, lahana, brokoli, limon, mantar, turp, karnabahar, patlıcan. Meyve olarak ise; çilek, domates. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler. Aligatör dedi: Ton balıklı salata, klasiktir zaten. Marul, domates, salatalık, mısır ve ton balığı kullanıyorum ben. Ekstradan malzeme ekleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ben ton balıklı salataya marul, limon ve mısır koyuyorum. Damak zevkine kalmış bir şey.
KiloZuluSierra Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2.504 Makaleler 1 Çözümler 12 30 Temmuz 2024 #7 Pislick dedi: Hocam sebze olarak bunları öneririm: Enginar, lahana, brokoli, limon, mantar, turp, karnabahar, patlıcan. Meyve olarak ise; çilek, domates. Genişletmek için tıkla... Bilimsel olarak patlıcan ve limonda meyvedir. Aslında belirtmeyecektim fakat domatesi meyve olarak belirttiğiniz için ben de bunu eklemek istedim.
Pislick dedi: Hocam sebze olarak bunları öneririm: Enginar, lahana, brokoli, limon, mantar, turp, karnabahar, patlıcan. Meyve olarak ise; çilek, domates. Genişletmek için tıkla... Bilimsel olarak patlıcan ve limonda meyvedir. Aslında belirtmeyecektim fakat domatesi meyve olarak belirttiğiniz için ben de bunu eklemek istedim.
Pislick Decapat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 735 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #8 KiloZuluSierra dedi: Bilimsel olarak patlıcan ve limonda meyvedir. Aslında belirtmeyecektim fakat domatesi meyve olarak belirttiğiniz için ben de bunu eklemek istedim. Genişletmek için tıkla... Domatesin meyve olduğunu duyduğumdan bende böyle eklemeyi istedim, doğrudur hocam.
KiloZuluSierra dedi: Bilimsel olarak patlıcan ve limonda meyvedir. Aslında belirtmeyecektim fakat domatesi meyve olarak belirttiğiniz için ben de bunu eklemek istedim. Genişletmek için tıkla... Domatesin meyve olduğunu duyduğumdan bende böyle eklemeyi istedim, doğrudur hocam.
Charmy Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 292 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #9 Akşam yemeği olarak çorba ve fırında tavuk yapabilirsiniz.