Düşük Limitli Kredi Kartı Önerisi

KLETHRA

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
20 yaşındayım, üniversite okuyorum ve istediğim her yerde kullanabileceğim düşük limitli kredi kartı arıyorum. En düşük limitleri ve bankaları belirtirseniz sevinirim. 400 TL altında limitler olursa sevinirim. İninal kart oluyorsa o da olabilir fakat onun hakkında bilgi sahibi değilim, önerilerinize açığım.

Son düzenleme:
İninalden para çekemiyorsun diye biliyorum. Papara card alabilirsin hem ininal gibi heryerde geçiyor hemde para çekebiliyorsun.

Bu kartlar dışında banka kartları olmuyor mu ? Mesela ben kartı hem internetten kıyafet vb. şeyler alırken hem de G2A ile oyun alışverişlerinde kullanacağım.

Ziraat Bankası'nın verdiği 500TL limitli kart var. İninal ve Papara'da kendin yüklüyorsun ATM'lerden.

Bu arada Param Kart'a da baklılabilir ama alırken Sanal kart istiyorum seçeneğini işaretlemeyin (tiksiz olsun).

Fakat çipli olan aradığı kart. Ben mesela çipsiz aldım kazandığım parayı harcamak için.
İkisi arasındaki fark ne ki? Çip dediğiniz bu Visa-Mastercard logosunun üzerindeki altın renk alan ama farkı ne oluyor? Galiba kartı direk takıyoruz POS'a. Bu arada Papara-Param-Ininal'a taksit olmuyor bilginize.

İkisi arasındaki fark ne ki? Çip dediğiniz bu Visa-Mastercard logosunun üzerindeki altın renk alan galiba.
Çipli olanda para çekebilirsin ve fiyatı 10TL, çipsiz kart N11'de satılıyor para çekemiyorsun ve fiyatı 5TL'dir.
Ekleme: Evet çip o sarı şeydir ve para çekilebilen kartta isminiz yazılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…