emin43 Centipat Katılım 7 Ekim 2024 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #1 Hocalarım ben Emin 10.sınıfım ilk sene OBP'm 75 ve tıp istiyorum ilk 5K sizce şansım bitti nasıl yapabilirim?
Hocalarım ben Emin 10.sınıfım ilk sene OBP'm 75 ve tıp istiyorum ilk 5K sizce şansım bitti nasıl yapabilirim?
AlperInferno Megapat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 5.676 Makaleler 11 Çözümler 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #2 emin43 dedi: Hocalarım ben Emin 10.sınıfım ilk sene OBP'm 75 ve tıp istiyorum ilk 5K sizce şansım bitti nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Tıpta zaten iş garantisi var en kötü tıpa da girsen iş bulursun ilk 5K şartı niye?
emin43 dedi: Hocalarım ben Emin 10.sınıfım ilk sene OBP'm 75 ve tıp istiyorum ilk 5K sizce şansım bitti nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Tıpta zaten iş garantisi var en kötü tıpa da girsen iş bulursun ilk 5K şartı niye?
V Viscaa Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 144 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #3 emin43 dedi: Hocalarım ben emin 10.sınıfım ilk sene OBP'm 75 ve tıp istiyorum ilk 5K sizce şansım bitti nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Çalışmalısın.
emin43 dedi: Hocalarım ben emin 10.sınıfım ilk sene OBP'm 75 ve tıp istiyorum ilk 5K sizce şansım bitti nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Çalışmalısın.
CaptainKirk Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 283 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #4 emin43 dedi: Hocalarım ben emin 10.sınıfım ilk sene OBP'm 75 ve tıp istiyorum ilk 5K sizce şansım bitti nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Çalış 1 soru bile telafi eder 2 senenin OBP'sini.
emin43 dedi: Hocalarım ben emin 10.sınıfım ilk sene OBP'm 75 ve tıp istiyorum ilk 5K sizce şansım bitti nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Çalış 1 soru bile telafi eder 2 senenin OBP'sini.
letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.133 Çözümler 9 Yer Saratov 9 Ekim 2024 #5 11-12'de yükseltmen lazım.
FistikSarma Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 301 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #6 85 90 gibi bir seviyeye çıkartırsan ilk 5K mümkün ben yaptım.
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 9 Ekim 2024 #7 AlperInferno dedi: en kötü tıpa da girsen Genişletmek için tıkla... Belki farklı ilde KYK'de kalmak istemeyip bulunduğu ilde okumak istiyordur?
AlperInferno dedi: en kötü tıpa da girsen Genişletmek için tıkla... Belki farklı ilde KYK'de kalmak istemeyip bulunduğu ilde okumak istiyordur?
AlperInferno Megapat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 5.676 Makaleler 11 Çözümler 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #8 Ali Pınar dedi: Belki farklı ilde KYK'de kalmak istemeyip bulunduğu ilde okumak istiyordur? Genişletmek için tıkla... En kötü tıpı 5000 olan hangi il?
Ali Pınar dedi: Belki farklı ilde KYK'de kalmak istemeyip bulunduğu ilde okumak istiyordur? Genişletmek için tıkla... En kötü tıpı 5000 olan hangi il?
emin43 Centipat Katılım 7 Ekim 2024 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #9 letmenow dedi: 11-12'de yükseltmen lazım. Genişletmek için tıkla... Zaten bu sene daha yazılılara girmedim peki sizce ortalamam kaç olmalıdır FistikSarma dedi: 85 90 gibi bir seviyeye çıkartırsan ilk 5K mümkün ben yaptım. Genişletmek için tıkla... Sizce nasıl çalışmalıyım ve yazın AYT matı halletmeli miyim? AlperInferno dedi: Tıpta zaten iş garantisi var en kötü tıpa da girsen iş bulursun ilk 5K şartı niye? Genişletmek için tıkla... Güzel bir yer istiyorum CaptainKirk dedi: Çalış 1 soru bile telafi eder 2 senenin OBP'sini. Genişletmek için tıkla... AYT'de 80DE80 yapmam mümkün müdür? Son düzenleme: 9 Ekim 2024
letmenow dedi: 11-12'de yükseltmen lazım. Genişletmek için tıkla... Zaten bu sene daha yazılılara girmedim peki sizce ortalamam kaç olmalıdır FistikSarma dedi: 85 90 gibi bir seviyeye çıkartırsan ilk 5K mümkün ben yaptım. Genişletmek için tıkla... Sizce nasıl çalışmalıyım ve yazın AYT matı halletmeli miyim? AlperInferno dedi: Tıpta zaten iş garantisi var en kötü tıpa da girsen iş bulursun ilk 5K şartı niye? Genişletmek için tıkla... Güzel bir yer istiyorum CaptainKirk dedi: Çalış 1 soru bile telafi eder 2 senenin OBP'sini. Genişletmek için tıkla... AYT'de 80DE80 yapmam mümkün müdür?
FistikSarma Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 301 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #10 emin43 dedi: Zaten bu sene daha yazılılara girmedim peki sizce ortalamam kaç olmalıdır. Sizce nasıl çalışmalıyım ve yazın AYT matı halletmeli miyim? Güzel bir yer istiyorum. AYT'de 80DE80 yapmam mümkün müdür? Genişletmek için tıkla... 10. sınıfını iyi tut ve illa çalışacağım diyorsan da 9'daki eksiklerini kapat onun dışında yapman gereken pek bir şey yok çok da kasma kendisini 10. sınıfsın daha.
emin43 dedi: Zaten bu sene daha yazılılara girmedim peki sizce ortalamam kaç olmalıdır. Sizce nasıl çalışmalıyım ve yazın AYT matı halletmeli miyim? Güzel bir yer istiyorum. AYT'de 80DE80 yapmam mümkün müdür? Genişletmek için tıkla... 10. sınıfını iyi tut ve illa çalışacağım diyorsan da 9'daki eksiklerini kapat onun dışında yapman gereken pek bir şey yok çok da kasma kendisini 10. sınıfsın daha.