pecete Picopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 186 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 7 Aralık 2020 #21 ExecutioneR_ dedi: Windows 10, Android Uygulamaları Çalıştırabilecek Güvenilir bir kaynak, Microsoft'un Windows 10 için geliştirdiği yeni bir özelliği duyurdu. Bu özellik, Android uygulamaların Windows 10'da çalıştırılmasını sağlıyor. www.webtekno.com Genişletmek için tıkla... Peki tarih bellimi şimdi yükleyebilirim emulatör biraz sıkıntılı
ExecutioneR_ dedi: Windows 10, Android Uygulamaları Çalıştırabilecek Güvenilir bir kaynak, Microsoft'un Windows 10 için geliştirdiği yeni bir özelliği duyurdu. Bu özellik, Android uygulamaların Windows 10'da çalıştırılmasını sağlıyor. www.webtekno.com Genişletmek için tıkla... Peki tarih bellimi şimdi yükleyebilirim emulatör biraz sıkıntılı
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 7 Aralık 2020 #22 pecete dedi: Peki tarih bellimi şimdi yükleyebilirim emulatör biraz sıkıntılı Genişletmek için tıkla... 2021'in başında olacağı söyleniyor.
pecete dedi: Peki tarih bellimi şimdi yükleyebilirim emulatör biraz sıkıntılı Genişletmek için tıkla... 2021'in başında olacağı söyleniyor.
P ProfAybars Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Aralık 2020 #23 Mska dedi: Hocam benim bildiğim kadarıyla tüm Play Store oyunları var. Genişletmek için tıkla... En önemli Among Us yok .
Mska dedi: Hocam benim bildiğim kadarıyla tüm Play Store oyunları var. Genişletmek için tıkla... En önemli Among Us yok .
X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #24 ProfAybars dedi: En önemli Among Us yok . Genişletmek için tıkla... Among Us var ben oynuyorum Play Store'daki her oyun var.
ProfAybars dedi: En önemli Among Us yok . Genişletmek için tıkla... Among Us var ben oynuyorum Play Store'daki her oyun var.
P ProfAybars Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Aralık 2020 #25 Xallt dedi: Among Us var ben oynuyorum Play Store'daki her oyun var. Genişletmek için tıkla... Pardon en son yoktu. Demek ki gelmiş.
Xallt dedi: Among Us var ben oynuyorum Play Store'daki her oyun var. Genişletmek için tıkla... Pardon en son yoktu. Demek ki gelmiş.