Düşük Ping İçin Gaming Router vs Ethernet Kablosu

Yalogg

Femtopat
Daha fazla  
Maalesef odamda internet çekmiyor. MI router aldım ama sadece internet iyi, ping ise 150 üstü 500'e yakındır. Gaming router mı almalıyım yoksa 15M'lik Ethernet kablosu mu? Öyle daha az ping oluyor arkadaşımdan biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence bilgisayarına Ethernet kablosu çek en iyisi o olur.

Ethernet kablosu kullanın.

Yanlış bilgi
15 metre ethernet kablosu hız kaybı yaşatır. Ping konusunda çok etkisi olur mu bilemem ancak şu an 50 Mbps download alıyorsan 40-45'e kadar düşer.

Ethernet kablosu en iyi bağlanma yoludur.

15 metre Ethernet kablosu hız kaybı yaşatır. Ping konusunda çok etkisi olur mu bilemem ancak şu an 50 Mbps download alıyorsan 40-45'e kadar düşer.

Hocam sebebi nedir acaba? 15 metre ile Ethernet kablosu arasında küslük mü var?

15 metre ethernet kablosu hız kaybı yaşatır. Ping konusunda çok etkisi olur mu bilemem ancak şu an 50 Mbps download alıyorsan 40-45'e kadar düşer.
Duvar içinden geçen, alt katta bulunan modem ve odam arası nereden baksanız 10 metre vardır. 100mbps almak yerine 120 alıyorum.

Ethernet kablosu.

Sıkıntı yok hala iyi değerler,15 M diyip abarttım ama 10 M alıcam .

Sıkıntı yok hala iyi değerler, 15 m deyip abarttım ama 10 m alacağım.

Hocam arkadaş yanlış bilgi vermiş bence 3 4 metre uzun alın sonra sıkıntı yaşamayın. Hız kaybı yaşamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…