T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.869 Makaleler 1 Çözümler 14 10 Eylül 2024 #21 DarkMen dedi: VDSL'ye şükrediyorum ben hocam. Düşündüm de hızı 50'ye düşürüp bırakacağız artık yapacak birşey yok. 75'te altyapı dayanamıyor. Yine Millenicom'da kalmaya devam edeceğim. Genişletmek için tıkla... En azından modem değiştirmek iyi olur gibi.
DarkMen dedi: VDSL'ye şükrediyorum ben hocam. Düşündüm de hızı 50'ye düşürüp bırakacağız artık yapacak birşey yok. 75'te altyapı dayanamıyor. Yine Millenicom'da kalmaya devam edeceğim. Genişletmek için tıkla... En azından modem değiştirmek iyi olur gibi.
DarkMen Hectopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 2.062 Çözümler 49 10 Eylül 2024 #22 Turkish Delight dedi: En azından modem değiştirmek iyi olur gibi. Genişletmek için tıkla... Neden hocam? Gayet güzel modem. Gayet performanslı ve f/p ürünü.
Turkish Delight dedi: En azından modem değiştirmek iyi olur gibi. Genişletmek için tıkla... Neden hocam? Gayet güzel modem. Gayet performanslı ve f/p ürünü.
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.869 Makaleler 1 Çözümler 14 10 Eylül 2024 #23 DarkMen dedi: Neden hocam? Gayet güzel modem. Gayet performanslı ve f/p ürünü. Genişletmek için tıkla... Dengeli pingin kaynağı bir ihtimal modem de olabilir. 13 yıl bir modem için gerçekten uzun bir süre.
DarkMen dedi: Neden hocam? Gayet güzel modem. Gayet performanslı ve f/p ürünü. Genişletmek için tıkla... Dengeli pingin kaynağı bir ihtimal modem de olabilir. 13 yıl bir modem için gerçekten uzun bir süre.
DarkMen Hectopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 2.062 Çözümler 49 10 Eylül 2024 #24 Turkish Delight dedi: Dengeli pingin kaynağı bir ihtimal modem de olabilir. 13 yıl bir modem için gerçekten uzun bir süre. Genişletmek için tıkla... Ha hocam o modem iş yerindeki modem, konu mesajında belirttiğim gibi evimde TP Link Archer VR300 - 5 GHz modem kullanıyorum.
Turkish Delight dedi: Dengeli pingin kaynağı bir ihtimal modem de olabilir. 13 yıl bir modem için gerçekten uzun bir süre. Genişletmek için tıkla... Ha hocam o modem iş yerindeki modem, konu mesajında belirttiğim gibi evimde TP Link Archer VR300 - 5 GHz modem kullanıyorum.
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.869 Makaleler 1 Çözümler 14 10 Eylül 2024 #25 DarkMen dedi: Ha hocam o modem iş yerindeki modem, konu mesajında belirttiğim gibi evimde TP Link Archer VR300 - 5 GHz modem kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam, dalgınlık mesajları tam okuyamadım.
DarkMen dedi: Ha hocam o modem iş yerindeki modem, konu mesajında belirttiğim gibi evimde TP Link Archer VR300 - 5 GHz modem kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam, dalgınlık mesajları tam okuyamadım.
DarkMen Hectopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 2.062 Çözümler 49 10 Eylül 2024 #26 Turkish Delight dedi: Kusura bakmayın hocam, dalgınlık mesajları tam okuyamadım. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah hocam. Zaten ISS'yi değiştirmedim, Millenicom kalacak gibi.
Turkish Delight dedi: Kusura bakmayın hocam, dalgınlık mesajları tam okuyamadım. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah hocam. Zaten ISS'yi değiştirmedim, Millenicom kalacak gibi.