Düşük ping veren internet sağlayıcısı önerisi

PageDownN

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba şu anda kullanmış olduğum internete 90 TL ödüyorum. 30-35 download 5-6 upload alıyorum.
Fakat Valorant, LoL gibi oyunlarda TR serverinde bile 40-50 arası ping alıyorum. Sizin kullanmış olduğunuz, kesinti yaşamadığınız ve yüksek hızlı bir internet öneriniz var mı?
Şu anda Vodafone kullanıyorum.

Arkadaşlar merhaba şu anda kullanmış olduğum internete 90 TL ödüyorum. 30-35 download 5-6 upload alıyorum.
Fakat Valorant, LoL gibi oyunlarda TR serverinde bile 40-50 arası ping alıyorum. Sizin kullanmış olduğunuz, kesinti yaşamadığınız ve yüksek hızlı bir internet öneriniz var mı?
Türktelekom kullanıyorum 4mb/s indirme valorant, lol gibi oyunlarda 10 ping.

Vodafone'dan geçeceğiniz herhangi bir internet sağlayıcısı size çağ atlattıracaktır. Altyapınızı sorgulatın, fiber altyapı varsa Türknet'e geçin. Şu an Wi-Fi üzerinden sabit 3 ping alıyorum.

Düşük ping veren internet sağlayıcısı​

diye bir şey yoktur. Herhangi sağlayıcıya geçmek size çağ da atlattırmaz malesef. Altyapınız elveriyorsa aynı sağlayıcı içinde bağlantı türünüzü yükselttirebilirsiniz.

Vodafone'dan geçeceğiniz herhangi bir internet sağlayıcısı size çağ atlattıracaktır. Altyapınızı sorgulatın, fiber altyapı varsa TurkNet'e geçin. Şu an Wi-Fi üzerinden sabit 3 ping alıyorum.

Altyapı sorgulamadan baktım 100Mbps kadar destek veriyor altyapım.

Bulundugun yerde an az portu kullanan saglayıcı hangisiyse en az pingi onunla alırsın.

Tekeşkürler.

TurkNet'e geçtiğimden beri hiç sorun yaşamadım.

Bazı arkadaşlarım çok fazla sorun yaşadığını soylemişti bundan dolayı teredütte kalmıştım.

düşük ping veren internet sağlayıcısı​

Diye bir şey yoktur. Herhangi sağlayıcıya geçmek size çağ da atlattırmaz maalesef. Altyapınız elveriyorsa aynı sağlayıcı içinde bağlantı türünüzü yükselttirebilirsiniz.

Altyapım fiber 100 Mbps 8 upload alabiliyorum. Fakat Vodafone kullanan birkaç arkadaşım'da aynı ping değerine sahip çok yuksek TR serverlerine göre.

Son düzenleme:

En önemlisi altyapı. Ofiste 1 Gbps kullanıyorum, sağlayıcım Turkcell. 2-3 ms. Çok memnunum.
Bu arada Vodafone kesinlikle önermem. Zamanında çok sıkıntı yaşadığım bir firma olduğu için kimseye önermiyorum.
Uzun bir süre kullanmak zorunda kaldım. Müşteri hizmetleri de dahil memnuniyet sıfır.

Superonline fiber 100-20 kullanıyorum. Bundan önce TurkNet kullanıyordum. Steam indirme hızı ve ping konusunda TurkNet daha iyiydi 35 down - 7 up idi TurkNet VDSL. Kesin olarak pingin şu ISS'de düşük olur diyemem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı