Düşük profil DDR5 EXPO RAM önerisi

Bütçe
5000

xNiKeNn

Decapat
Daha fazla  
Anakart
Asus tuf gaming b650 plus wifi
İşlemci
R7 7800x3d
DDR5 32 GB 6000-6400MHz CL30-32 EXPO düşük profil RAM arıyorum. Fakat bulamadım. Düşük profile sahip G.Skill Ripjaws DDR5 RAM'leri buldum fakat herhangi bir EXPO ibaresi göremedim. Anakartin sitesinde uyumlu çalıştığı RAM'leri kontrol ettim fakat orada da dusuk profil RAM bulamadim. Bir de anakartin sitesindeki RAM'lerden kullanmak zorunlu mu? Bilgili arkadaşlar yardimci olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, o liste sadece o anakarta takılıp denenen RAM'lerin listesi. İstediğiniz DDR5 rami takabilirsiniz. Sorun olmaz.

Hayır. O liste sadece o anakart ile denenen RAM'lerin listesi. İstediğiniz DDR5 rami takabilirsiniz.
Teşekkürler hocam. Peki expo şart mı hocam? Ramleri yuksek mhzlerde kullanmak için gerekli sanirim amd de.

Buna bir bakın hocam. İsteklerinizi karşılıyor mu?

İsteklerimi karşılıyor fakat yukseklik 43mm. Gskillin ripjawslari 33mm. Bi tık yüksek. Patroitlara bir bakacağım hava sogutma ile yukseklikte sorun yaratirmi

Bu ramler hakkinda ne dusunuyorsunuz hocam? Xpg marka ram hic kullanmadim cevremdede herkes corsair gskill kullaniyor.

Son düzenleme:
Güzel ama CL'si çok yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…