Düşük RAM için Windows önerisi

En azından tarayıcı açmak istiyorsan Tiny10 veya AtlasOS kur. Ama linux öneririm o bilgisayara.

Windows 10 LTSC 2016 olabilir. Günlük kullanımda iş görecektir.

Daha fazladaki sistem pek 2 GB RAM'li gibi durmuyor.

Benim kendi kullandığım sistemin dışında bu örneğin babam yads kardeşim kullanacak Linux çok işlevsel değil Pentium E5500 işlemci R7 240 GPU var.

Benim kendi kullandığım sistemin dışında bu örneğin babam yads kardeşim kullanacak Linux çok işlevsel değil Pentium E5500 işlemci R7 240 GPU var.
Windows 7 veyahut LTSC 2016 olabilir. Windows sevdanız yoksa gidin Linux kurun ama.

Linux işlevsel değil derken? Windows 7 tarayıcı bile açamıyor, ölü bir sistem için Linux oldukça iyi olur. Terminale dokunmadan kullanırsınız.

Linux ve terminal hakkında pek bir bilgim yok terminal kullanmadan günlük kullanılabilir değil mi pişman olmam yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…