Düşük RAM kullanımı

N0rvecli

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad
Arkadaşlar merhaba, 4 GB RAM var sistemde fakat 3.75 kullanılıyor diye gosterıyor fakat oyunlarda 2 GB veriyor. Sadece memrecut da ise hiçbir şey yok iken 3'kullanıyor. Bunu nasıl tamamını düzgün şekılde kullanabılırım acaba?

Dosya Ekleri

• sadasdasdsdadsa.PNG
    6 KB · Görüntüleme: 197
Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• asdasd21111111111111.PNG
    1,5 KB · Görüntüleme: 170
Hocam ekran kartı yoksa sistemde, muhtemelen o 0.25 GB'lık kısmı GPU'ya ayırmıştır. Ayrıca niye fazla RAM kullanılmasını istiyorsunuz ki? Ne kadar az o kadar yük.

Hocam ekran kartı yoksa sistemde, muhtemelen o 0.25 GB'lık kısmı GPU'ya ayırmıştır. Ayrıca niye fazla RAM kullanılmasını istiyorsunuz ki? Ne kadar az o kadar yük.

Anladım teşekkür ederim emülatör'de sorun çıkardıgı ıcın tamamını kullanmak ıstemıstım sızın dedıgınız daha cazip geldi.

Anladım teşekkür ederim emülatör'de sorun çıkardıgı ıcın tamamını kullanmak ıstemıstım sızın dedıgınız daha cazip geldi.
Windows 10 kullanıyorsunuz sanırım.
Windows 8.1 veya 7 geçin.

Hocam senin sisteme RAM takviyesi yapman gerek. Sistemin biraz bile iyi ise SSD takip Windows'u hızını arttırabilirsiniz.

Hocam Windows yiyor sizin ramleri, 8.1 daha az RAM yer bence onu deneyin.

Fiziksel kullanılabilir okarak 2.5GB gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…