Samolingoo Decapat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #1 RAM 4Gb SSD veya HDD modeli 20Gb Boş Ekran kartı Atı Readon Hd 4300/4500 Directx:9 İşlemci İntel Pentinum G630 2.70Ghz (2cpus) 3. şahıs bakış açısına sahip görevli mörevli bir oyun arıyorum.
gevsek_uzman Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 566 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #2 GTA 4, Fallout New Vegas, The Elder Scrolls 4, Batman Arkham City.
neonoxxs Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 387 Çözümler 1 18 Temmuz 2022 #3 At sürmeyi de 3. şahıs sayıyorsak Mount and Blade : Warband.
C Coderman128 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 7.532 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #4 Mafia 2.
Samolingoo Decapat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #5 gevsek_uzman dedi: GTA 4, Fallout New Vegas, The Elder Scrolls 4, Batman Arkham City. Genişletmek için tıkla... Gta 4ü Denemiştim Çok Kötü Fps Alıyodum.Fallout New Vegasa Bakmıştım Garip Yaratıklar Fln Var Kıyamet Sonrası Oyunuydu Galiba Sevmemiştim.Batman Arkham City Güzel Oyun Bakarım Tavsiyen İçin Sağol neonoxxs dedi: At sürmeyi de 3. şahıs sayıyorsak Mount and Blade : Warband. Genişletmek için tıkla... Warband Delisiyim. Coderman128 dedi: Mafia 2. Genişletmek için tıkla... Oynamıştım.Ama Sonunu Hiç Beğenmemiştim Yinede Tavsiye İçin Sağol
gevsek_uzman dedi: GTA 4, Fallout New Vegas, The Elder Scrolls 4, Batman Arkham City. Genişletmek için tıkla... Gta 4ü Denemiştim Çok Kötü Fps Alıyodum.Fallout New Vegasa Bakmıştım Garip Yaratıklar Fln Var Kıyamet Sonrası Oyunuydu Galiba Sevmemiştim.Batman Arkham City Güzel Oyun Bakarım Tavsiyen İçin Sağol neonoxxs dedi: At sürmeyi de 3. şahıs sayıyorsak Mount and Blade : Warband. Genişletmek için tıkla... Warband Delisiyim. Coderman128 dedi: Mafia 2. Genişletmek için tıkla... Oynamıştım.Ama Sonunu Hiç Beğenmemiştim Yinede Tavsiye İçin Sağol
GeraltOf_Rivia Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 589 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #6 Samolingoo dedi: Oynamıştım. Ama sonunu hiç beğenmemiştim yine de tavsiye için sağ ol. Genişletmek için tıkla... Warband'ın sonu yok ki.
Samolingoo dedi: Oynamıştım. Ama sonunu hiç beğenmemiştim yine de tavsiye için sağ ol. Genişletmek için tıkla... Warband'ın sonu yok ki.
Samolingoo Decapat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #7 GeraltOf_Rivia dedi: Warband'ın sonu yok ki. Genişletmek için tıkla... Mafia 2 Önerisini Yanıtlamak İstemiştim Yanlış Cevaba Yazmışım
GeraltOf_Rivia dedi: Warband'ın sonu yok ki. Genişletmek için tıkla... Mafia 2 Önerisini Yanıtlamak İstemiştim Yanlış Cevaba Yazmışım