bir2gbramli Centipat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 181 Çözümler 1 1 Mayıs 2020 #1 Bilgisayarımın özellikleri; -Intel Pentium Dual-Core T4500 işlemci. -2 GB RAM. Bilgisayarım için bir Android emulator söyler misiniz?
Bilgisayarımın özellikleri; -Intel Pentium Dual-Core T4500 işlemci. -2 GB RAM. Bilgisayarım için bir Android emulator söyler misiniz?
KS KS bir2gbramli Centipat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 181 Çözümler 1 1 Mayıs 2020 #11 HABAR dedi: Hangi platform? Web üzerinden deneyimleyin bence. Emülatör ile çile çekersiniz. Genişletmek için tıkla... Çoğu şeyi WEB ile yapamıyorum.Ben bir sayfa işletiyorum.Bana çok lazım. Artı 0 Eksi
HABAR dedi: Hangi platform? Web üzerinden deneyimleyin bence. Emülatör ile çile çekersiniz. Genişletmek için tıkla... Çoğu şeyi WEB ile yapamıyorum.Ben bir sayfa işletiyorum.Bana çok lazım.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2020 #12 HABAR dedi: Hangi platform? Genişletmek için tıkla... O zaman Androidx86'dan başka çare yok gibi gözüküyor. Artı 0 Eksi
HABAR dedi: Hangi platform? Genişletmek için tıkla... O zaman Androidx86'dan başka çare yok gibi gözüküyor.
KS KS bir2gbramli Centipat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 181 Çözümler 1 1 Mayıs 2020 #13 HABAR dedi: O zaman Androidx86'dan başka çare yok gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Onu yapmayı deneyeceğim.Bilgisiyaramıma bi şey olmaz değil mi? Artı 0 Eksi
HABAR dedi: O zaman Androidx86'dan başka çare yok gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Onu yapmayı deneyeceğim.Bilgisiyaramıma bi şey olmaz değil mi?
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 1 Mayıs 2020 #14 bir2gbramli dedi: Onu yapmayı deneyeceğim.Bilgisiyaramıma bi şey olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Olmaz. İsterseniz kurarsanız isterseniz USB'den kullanırsınız. Artı 0 Eksi
bir2gbramli dedi: Onu yapmayı deneyeceğim.Bilgisiyaramıma bi şey olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Olmaz. İsterseniz kurarsanız isterseniz USB'den kullanırsınız.
KS KS bir2gbramli Centipat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 181 Çözümler 1 1 Mayıs 2020 #15 Linux Oyunda dedi: Olmaz. İsterseniz kurarsanız isterseniz USB'den kullanırsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.Ama aklıma takılan bişey var? Benim cihazım x64 siz Android X86 Diyorsunuz olurmu? Artı 0 Eksi
Linux Oyunda dedi: Olmaz. İsterseniz kurarsanız isterseniz USB'den kullanırsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.Ama aklıma takılan bişey var? Benim cihazım x64 siz Android X86 Diyorsunuz olurmu?
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 1 Mayıs 2020 #16 bir2gbramli dedi: Teşekkür ederim.Ama aklıma takılan bişey var? Benim cihazım x64 siz Android X86 Diyorsunuz olurmu? Genişletmek için tıkla... Tabii olur. Zaten 64 bit sürümü yok. Artı 0 Eksi
bir2gbramli dedi: Teşekkür ederim.Ama aklıma takılan bişey var? Benim cihazım x64 siz Android X86 Diyorsunuz olurmu? Genişletmek için tıkla... Tabii olur. Zaten 64 bit sürümü yok.
KS KS bir2gbramli Centipat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 181 Çözümler 1 1 Mayıs 2020 #17 Linux Oyunda dedi: Tabii olur. Zaten 64 bit sürümü yok. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. Artı 0 Eksi
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2020 #18 bir2gbramli dedi: Bilgisiyarıma bir şey olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Dosyalarınızın silinmesini soruyorsanız silinir. Onun haricinde bir şey olmaz. Artı 0 Eksi
bir2gbramli dedi: Bilgisiyarıma bir şey olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Dosyalarınızın silinmesini soruyorsanız silinir. Onun haricinde bir şey olmaz.
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 1 Mayıs 2020 #19 bir2gbramli dedi: Çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Son olarak kurulum yapmazsanız klavye düzeni İngilizce olur ve bunu ayarlardan değiştirmeniz gerekir. Artı 0 Eksi
bir2gbramli dedi: Çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Son olarak kurulum yapmazsanız klavye düzeni İngilizce olur ve bunu ayarlardan değiştirmeniz gerekir.
KS KS bir2gbramli Centipat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 181 Çözümler 1 1 Mayıs 2020 #20 HABAR dedi: Dosyalarınızın silinmesini soruyorsanız silinir. Onun haricinde bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Silinmeden olmaz mı? Artı 0 Eksi
HABAR dedi: Dosyalarınızın silinmesini soruyorsanız silinir. Onun haricinde bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Silinmeden olmaz mı?