bir2gbramli Centipat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 181 Çözümler 1 1 Mayıs 2020 #1 Bilgisayarımın özellikleri; -Intel Pentium Dual-Core T4500 işlemci. -2 GB RAM. Bilgisayarım için bir Android emulator söyler misiniz?
Bilgisayarımın özellikleri; -Intel Pentium Dual-Core T4500 işlemci. -2 GB RAM. Bilgisayarım için bir Android emulator söyler misiniz?
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 1 Mayıs 2020 #31 bir2gbramli dedi: Bende bilmiyorum neyse ben yarın kurarım ama sizce kaç GB alan ayırmalıyım.Toplam disk alanım 128 GB . Genişletmek için tıkla... 32 GB yeter. İsterseniz 16 GB da yapabilirsiniz. Zaten bu saf Android'in bilgisayar için optimize edilmiş hali ona göre düşünebilirsiniz. Artı 0 Eksi
bir2gbramli dedi: Bende bilmiyorum neyse ben yarın kurarım ama sizce kaç GB alan ayırmalıyım.Toplam disk alanım 128 GB . Genişletmek için tıkla... 32 GB yeter. İsterseniz 16 GB da yapabilirsiniz. Zaten bu saf Android'in bilgisayar için optimize edilmiş hali ona göre düşünebilirsiniz.
KS KS bir2gbramli Centipat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 181 Çözümler 1 1 Mayıs 2020 #32 Linux Oyunda dedi: 32 GB yeter. İsterseniz 16 GB da yapabilirsiniz. Zaten bu saf Android'in bilgisayar için optimize edilmiş hali ona göre düşünebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yarın ilk işim bunu kurmak olacak. Artı 0 Eksi
Linux Oyunda dedi: 32 GB yeter. İsterseniz 16 GB da yapabilirsiniz. Zaten bu saf Android'in bilgisayar için optimize edilmiş hali ona göre düşünebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yarın ilk işim bunu kurmak olacak.
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 1 Mayıs 2020 #33 bir2gbramli dedi: Yarın ilk işim bunu kurmak olacak. Genişletmek için tıkla... Uyandıktan sonra yapmayın uyku sersemliliği ile tüm herşeyi silersiniz felan. Ben yaşadım sabah hemen Windows 7 kurayım dedim tüm herşeyi silmişim. Allah hiç kimseye göstermesin çok kötü bir şey gözümün önünde 15 tane oyun silindi. Son düzenleme: 1 Mayıs 2020 Artı 0 Eksi
bir2gbramli dedi: Yarın ilk işim bunu kurmak olacak. Genişletmek için tıkla... Uyandıktan sonra yapmayın uyku sersemliliği ile tüm herşeyi silersiniz felan. Ben yaşadım sabah hemen Windows 7 kurayım dedim tüm herşeyi silmişim. Allah hiç kimseye göstermesin çok kötü bir şey gözümün önünde 15 tane oyun silindi.
KS KS bir2gbramli Centipat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 181 Çözümler 1 1 Mayıs 2020 #34 Linux Oyunda dedi: Uyandıktan sonra yapmayın uyku sersemliliği ile tüm herşeyi silersiniz felan. Genişletmek için tıkla... Merak etmeyin öğlen vakti kurcam demek istemiştim. Artı 0 Eksi
Linux Oyunda dedi: Uyandıktan sonra yapmayın uyku sersemliliği ile tüm herşeyi silersiniz felan. Genişletmek için tıkla... Merak etmeyin öğlen vakti kurcam demek istemiştim.