Rehber Düşük sistem için bilgisayar hızlandırma

Yeni laptop alacaksan haziran ayında konu aç herkes yardımcı olur iyi günler.

Bilgisayar okuyorum zaten sistemlerden iyi anlarım çalışacağım yer zaten bilgisayar atölyesi, sistem toplayacağız umarım hayırlı bir iş olur babamı ve kendimi bu emektardan kurtarmak istiyorum.

Yeni laptop alacaksan haziran ayında konu aç herkes yardımcı olur iyi günler.

Dostum adam sadece düşük sistemler için hızlandırma rehberi yapmış ve herkese açık bir forumda paylaşmış ne zaman paylaşıcağını sanamı soracak isterse 2 yıl sonra alıcağı labtopun konusunu şimdi açar sana ne?

Haziran ayında laptop alacağanı söylemiş bende haziran ayında konu açsın daha iyisini bütçesine göre önerelim diyorum konuyu okumamışsın bile.

Ekonomik durumumuz ne kötü ne iyi ama benim üniversite için bir laptop a ihtiyacım var, 3080 Ti 32 GB Ryzen 9 10 nesil işlemci 1 TB SSD'i ye sahip bir laptop buldum Haziran'da gidip alacağım.

Gerginliğe gerek yok kankam arkadaşımız bir öneride bulundu.

Bilgisayar okuyorum zaten sistemlerden iyi anlarım çalışacağım yer zaten bilgisayar atölyesi, sistem toplayacağız umarım hayırlı bir iş olur babamı ve kendimi bu emektardan kurtarmak istiyorum.

O zaman bize de yolunuz açık olsun demek düşer umarım en hayırlısı olur.

Reis bu PC'ye yapılabilecek bir şey yok durumun varsa yeni PC almanı öneririm zamanını bununla harcama yapacağımız bütün her şey çok bir şey değiştirmez

Kötü fakat birçok ağır programı sorunsuz çalıştırabiliyor. Bende hayretler içerisindeyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…