Rehber Düşük sistem için bilgisayar hızlandırma

Burada insanların canlarını sıkmaya hakkın yok. Burada bunu belirtmene hiç gerek yok.

Hayırdır dayı neye geriliyion bu kadar? Arkadaş kimsenin canını sıkacak bir şey söylememiş. Ve istediği yerde istediği şeyi belirtecek hakları var sana düşmez yani bu söylemek aklında bulunsun.

Hayırdır dayı neye geriliyion bu kadar? Arkadaş kimsenin canını sıkacak bir şey söylememiş. Ve istediği yerde istediği şeyi belirtecek hakları var sana düşmez yani bu söylemek aklında bulunsun.

Sakinn, gerginliğe gerek yokk

Hocam gerginliğe tabii ki gerek yok ama bir insanın herhangi bir konu hakkında bahsedip bahsetmeyeceğine başka bir insanın müdahale etme gibi bir hakkı bulunmuyor. Yanlış mıyım?

Yani efendim yanlış yok ama birisinin canını sıktıysada o konuyu uzatamam

Sizin gibi güzel düşünen insanlar oldukça (diğerlerine rağmen) dünyada az da olsa yaşamaya isteği oluyor insanın. Var olun hocam. Allah her konuda gönlünüze göre versin.

Teşekkürler hocam, hepimiz istediğimize kavuşalım istiyorum bende

Hocam benim bilgisayar ile kapıştıralım mı sizinkini? Elinize sağlık hocam, dediklerinizi uygularım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…