Rehber Düşük sistem için bilgisayar hızlandırma

Ben flash oyunlarını açınca bayram ediyorum.

xD benim bu sistemle Visual Studio 2019 açmıştım yanıt vermiyor sorunu yok bende format atmayı biliyorsan Windows 7 süper Lite kur 600 MB ISO'su var

xD benim bu sistemle Visual Studio 2019 açmıştım yanıt vermiyor sorunu yok bende format atmayı biliyorsan Windows 7 süper Lite kur 600 MB ISO'su var
Biliyorum ama şu an gerek yok hocam. Kurmaya üşendiğim tonla program var. Bilgisayar işimi görüyor şu anlık oyun harici konuşursam. Yakın zamanda yeni bilgisayara geçeceğim gibi zaten. En azından şimdilik böyle kalabilir.

Hayırlısı hocam ne diyelim

Zaten bu adamda konu açmasa kimsenin ekonomiden haberi olmayacak sanki. Adam mis gibi hızlandırma rehberi yapmış neden bu kadar kafana taktın acaba?
efendim gerginlik yapmaya gerek yok arkadaşımız birazcık sinirlendi bende uzatmadım açıkçası kimsenin kalbi kırılmasın diye susmak istedim

Hızlandırma rehberlerini seviyorum herhangi bir cihaz fark etmez yardım edebilirim mobil PC ikisindende anlarım ben buradayım sorularınızı bekliyorum

Ben de gt740m, i74702mq kullanırken kötü olduğunu düşünüyordum. Meğersem canavar gibiymiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…