Rehber Düşük sistem için bilgisayar hızlandırma

Fabric modlariyla da fazla FPS artıyor. ReviOS ile de tabii. Ungoogled-Chromium daha az RAM kullanıyor.

Ben de GT740M, i74702MQ kullanırken kötü olduğunu düşünüyordum. Meğerse canavar gibiymiş.

Öyle bir ekran kartım olsa neler neler yapmıştım... 256 MB 64 64 64 64 halinde gayet hızlı. Ben de anlamıyorum bu ekran kartını.

Fabric modlariyla da fazla FPS artıyor. ReviOS ile de tabii. Ungoogled-Chromium daha az RAM kullanıyor.

Sodium bende FPS arttırmıyor. Ben de anlamadım.

Chrome kullanıyorum ama Chromium da iyi açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Faydalı rehber, eski AMD kartlarda bayağı iş görüyor bu ayarlar, arayüzü görünce duygulandım aklıma içinde sıcaklık sensörü bile bulunmayan eski Radeon X1550 kartım geldi. Hala taş gibi çalışıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20230521_151246.jpg
    118,1 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20230521_151255.jpg
    148,6 KB · Görüntüleme: 30

Hâlâ iş görüyor ve gayet de hızlı benim için Chrome'u 10 sn sürmüyor bile açıyor bu sistem, eski olmasına rağmen performansı üst düzey 140 MHz'de kullanıyorum RAM'ları 266 da 500'e kadar çıkartabiliyorum, bazen 400 falan yapsam mı diye düşünüyorum açıkçası.

Bu kartın donanımı nasıl VRAM kaç MB özelliklerini tam bilmiyorum.

DDR3 olması lazım bu kartın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1'e yapsak ayarları fark görür müyüm?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…