E Ern Kayaa Decapat Katılım 26 Mayıs 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #1 Merhaba, düşük sistemli laptopum için emülator arıyorum. Tavsiyeleriniz nedir?
Saqot Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 857 Makaleler 3 Çözümler 8 7 Haziran 2022 #2 Maalesef bu sistemde emülatör bulamazsın. En az 8 GB RAM sağlıklı çalışması için lazım. Ekran kartın ve işlemcinde yetersiz.
Maalesef bu sistemde emülatör bulamazsın. En az 8 GB RAM sağlıklı çalışması için lazım. Ekran kartın ve işlemcinde yetersiz.
5 535780 Hectopat Katılım 7 Nisan 2022 Mesajlar 911 Çözümler 3 7 Haziran 2022 #3 Saqot dedi: Maalesef bu sistemde emülatör bulamazsın. En az 8 GB RAM sağlıklı çalışması için lazım. Ekran kartın ve işlemcinde yetersiz. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartını nereden gördünüz.
Saqot dedi: Maalesef bu sistemde emülatör bulamazsın. En az 8 GB RAM sağlıklı çalışması için lazım. Ekran kartın ve işlemcinde yetersiz. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartını nereden gördünüz.
Saqot Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 857 Makaleler 3 Çözümler 8 7 Haziran 2022 #4 535780 dedi: Hocam ekran kartını nereden gördünüz. Genişletmek için tıkla... Tahminen söyledim. Herhâlde Intel Pentium'u olup 3090 falan yoktur bilgisayarda .
535780 dedi: Hocam ekran kartını nereden gördünüz. Genişletmek için tıkla... Tahminen söyledim. Herhâlde Intel Pentium'u olup 3090 falan yoktur bilgisayarda .
5 535780 Hectopat Katılım 7 Nisan 2022 Mesajlar 911 Çözümler 3 7 Haziran 2022 #5 Saqot dedi: Tahminen söyledim. Herhâlde Intel Pentium'u olup 3090 falan yoktur bilgisayarda . Genişletmek için tıkla... Anladım hocam.
Saqot dedi: Tahminen söyledim. Herhâlde Intel Pentium'u olup 3090 falan yoktur bilgisayarda . Genişletmek için tıkla... Anladım hocam.
E Ern Kayaa Decapat Katılım 26 Mayıs 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #6 Saqot dedi: Tahminen söyledim. Herhâlde Intel Pentium'u olup 3090 falan yoktur bilgisayarda . Genişletmek için tıkla... Abim peki ghz'i artar mı bu laptop'un ? ya da görselde ki işlemci değiştirilebilip daha iyisi takılır mı ?
Saqot dedi: Tahminen söyledim. Herhâlde Intel Pentium'u olup 3090 falan yoktur bilgisayarda . Genişletmek için tıkla... Abim peki ghz'i artar mı bu laptop'un ? ya da görselde ki işlemci değiştirilebilip daha iyisi takılır mı ?
Saqot Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 857 Makaleler 3 Çözümler 8 8 Haziran 2022 #7 Ern Kayaa dedi: Abim peki GHz'i artar mı bu laptopun? Ya da görselde ki işlemci değiştirilebilip daha iyisi takılır mı? Genişletmek için tıkla... Anakartına bağlı. Anakart modelini atarsan yardımcı olabilirim.
Ern Kayaa dedi: Abim peki GHz'i artar mı bu laptopun? Ya da görselde ki işlemci değiştirilebilip daha iyisi takılır mı? Genişletmek için tıkla... Anakartına bağlı. Anakart modelini atarsan yardımcı olabilirim.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 8 Haziran 2022 #8 Dual boot olarak Android kurun. www.android-x86.org
E Ern Kayaa Decapat Katılım 26 Mayıs 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #9 Saqot dedi: Anakartına bağlı. Anakart modelini atarsan yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Sanırım bu olmalı ekran kartım.
Saqot dedi: Anakartına bağlı. Anakart modelini atarsan yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Sanırım bu olmalı ekran kartım.