M Madoka Femtopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 41 25 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar kasmayan Android emulator önerir misiniz? Sistemim özellikleri çok düşük. Intel Celeron 2.16 GHz çift çekirdek. 2 GB RAM. Intel HD Graphics 1 GB ekran kartı.
Arkadaşlar kasmayan Android emulator önerir misiniz? Sistemim özellikleri çok düşük. Intel Celeron 2.16 GHz çift çekirdek. 2 GB RAM. Intel HD Graphics 1 GB ekran kartı.
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 25 Haziran 2021 #2 Hocam emülatör yüklemeyin direkt android kurun bu sisteme daha iyi olur.
M Madoka Femtopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 41 25 Haziran 2021 #3 Asdasgudas dedi: Hocam emülatör yüklemeyin direkt android kurun bu sisteme daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım için emulator arıyorum. oyun oynamak için değil.
Asdasgudas dedi: Hocam emülatör yüklemeyin direkt android kurun bu sisteme daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım için emulator arıyorum. oyun oynamak için değil.
AyiBogan44 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 1.135 Çözümler 4 25 Haziran 2021 #4 Windows kullanmak zorunda değilseniz @Asdasgudas'ın dediği gibi direkt Android kurun. Madoka dedi: Bilgisayarım için emulator arıyorum. oyun oynamak için değil. Genişletmek için tıkla... Ne yapmak istiyorsun ?
Windows kullanmak zorunda değilseniz @Asdasgudas'ın dediği gibi direkt Android kurun. Madoka dedi: Bilgisayarım için emulator arıyorum. oyun oynamak için değil. Genişletmek için tıkla... Ne yapmak istiyorsun ?
M Madoka Femtopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 41 25 Haziran 2021 #5 AyiBogan44 dedi: Windows kullanmak zorunda değilseniz @Asdasgudas'ın dediğini yapın. Ne yapmak istiyorsun ? Genişletmek için tıkla... Tinder yükleyeceğim.
AyiBogan44 dedi: Windows kullanmak zorunda değilseniz @Asdasgudas'ın dediğini yapın. Ne yapmak istiyorsun ? Genişletmek için tıkla... Tinder yükleyeceğim.
S srcn90 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2019 Mesajlar 3.829 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gümrük Muhafaza Memuru 25 Haziran 2021 #6 Madoka dedi: Tinder yükleyeceğim. Genişletmek için tıkla... O kadar zahmete değmez bence, Tinder WEB de var bilgin olsun.
Madoka dedi: Tinder yükleyeceğim. Genişletmek için tıkla... O kadar zahmete değmez bence, Tinder WEB de var bilgin olsun.
AyiBogan44 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 1.135 Çözümler 4 25 Haziran 2021 #7 Emulatör kurulsa bile verim alamazsınız.
M Madoka Femtopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 41 25 Haziran 2021 #8 srcn90 dedi: O kadar zahmete değmez bence, Tinder WEB de var bilgin olsun. Genişletmek için tıkla... Hayır başka uygulama yükleyeceğim. web de yok.
srcn90 dedi: O kadar zahmete değmez bence, Tinder WEB de var bilgin olsun. Genişletmek için tıkla... Hayır başka uygulama yükleyeceğim. web de yok.
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 25 Haziran 2021 #9 Blue Stacks 5. Düşük sistemler için hazırlanmış yeni bir uygulama.
S srcn90 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2019 Mesajlar 3.829 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gümrük Muhafaza Memuru 25 Haziran 2021 #10 Madoka dedi: Hayır başka uygulama yükleyeceğim. web de yok. Genişletmek için tıkla... Demek istediğimin tam anlaşılmama ihtimaline karşı tekrar belirtiyorum: Amaç Tinder'ı kullanabilmek ise eğer tıpkı Whatsapp WEB gibi Tinder'ın de WEB sürümü var, tarayıcıdan açıp kullanılabilir. Ben yanlış anlıyorsam da kusura bakma.
Madoka dedi: Hayır başka uygulama yükleyeceğim. web de yok. Genişletmek için tıkla... Demek istediğimin tam anlaşılmama ihtimaline karşı tekrar belirtiyorum: Amaç Tinder'ı kullanabilmek ise eğer tıpkı Whatsapp WEB gibi Tinder'ın de WEB sürümü var, tarayıcıdan açıp kullanılabilir. Ben yanlış anlıyorsam da kusura bakma.