AyiBogan44 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 1.135 Çözümler 4 25 Haziran 2021 #11 377660 dedi: Blue Stacks 5. Düşük sistemler için hazırlanmış yeni bir uygulama. Genişletmek için tıkla... Fastest & Lightest Android App Player for PC - BlueStacks 5 4 GB RAM istiyor. Edit: Aşağıda 2 Gb yeteceğini söylemişler. (Sistem gereksinimlerine baktığımda 4 Gb RAM yazıyordu.)
377660 dedi: Blue Stacks 5. Düşük sistemler için hazırlanmış yeni bir uygulama. Genişletmek için tıkla... Fastest & Lightest Android App Player for PC - BlueStacks 5 4 GB RAM istiyor. Edit: Aşağıda 2 Gb yeteceğini söylemişler. (Sistem gereksinimlerine baktığımda 4 Gb RAM yazıyordu.)
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 25 Haziran 2021 #12 AyiBogan44 dedi: Fastest & Lightest Android App Player for PC - BlueStacks 5 4 GB RAM istiyor. Genişletmek için tıkla... 3 GB ile güzel kullanmıştım. Güncelleme gelmiş olabilir.
AyiBogan44 dedi: Fastest & Lightest Android App Player for PC - BlueStacks 5 4 GB RAM istiyor. Genişletmek için tıkla... 3 GB ile güzel kullanmıştım. Güncelleme gelmiş olabilir.
M Madoka Femtopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 41 25 Haziran 2021 #13 srcn90 dedi: Demek istediğimin tam anlaşılmama ihtimaline karşı tekrar belirtiyorum: Amaç Tinder'ı kullanabilmek ise eğer tıpkı Whatsapp WEB gibi Tinder'ın de WEB sürümü var, tarayıcıdan açıp kullanılabilir. Ben yanlış anlıyorsam da kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Koreli kızların kullandığı uygulamayı kulanacağım. Tinder değil.
srcn90 dedi: Demek istediğimin tam anlaşılmama ihtimaline karşı tekrar belirtiyorum: Amaç Tinder'ı kullanabilmek ise eğer tıpkı Whatsapp WEB gibi Tinder'ın de WEB sürümü var, tarayıcıdan açıp kullanılabilir. Ben yanlış anlıyorsam da kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Koreli kızların kullandığı uygulamayı kulanacağım. Tinder değil.