2 286313 Kilopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4.711 Makaleler 3 Çözümler 60 5 Şubat 2022 #11 eyupensar98 dedi: Windows 7 adamdır boş ver sen Windows 10'u. Genişletmek için tıkla... GustavoFring62 dedi: Windows 7'ye mahkumsun kusura bakma. Genişletmek için tıkla... 296822 dedi: Ezbere cevap vermeyin, ben Windows 10'u gayet stabil şekilde kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... zKaranfily0 dedi: 7 falan demeyin. Genişletmek için tıkla... Çok üzücü... Ahh ah. Cidden okuduğunu anlamama problemi var ülkede. Sözüm size değil arkadaşlar (@296822, @zKaranfily0) @zKaranfily0 Sistem özelliklerinizi belirtir misiniz? Eğer cidden düşükse sisteminize stabile bir Linux dağıtımı önerelim.
eyupensar98 dedi: Windows 7 adamdır boş ver sen Windows 10'u. Genişletmek için tıkla... GustavoFring62 dedi: Windows 7'ye mahkumsun kusura bakma. Genişletmek için tıkla... 296822 dedi: Ezbere cevap vermeyin, ben Windows 10'u gayet stabil şekilde kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... zKaranfily0 dedi: 7 falan demeyin. Genişletmek için tıkla... Çok üzücü... Ahh ah. Cidden okuduğunu anlamama problemi var ülkede. Sözüm size değil arkadaşlar (@296822, @zKaranfily0) @zKaranfily0 Sistem özelliklerinizi belirtir misiniz? Eğer cidden düşükse sisteminize stabile bir Linux dağıtımı önerelim.
zKaranfily0 Kilopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 619 Makaleler 2 Çözümler 2 5 Şubat 2022 #12 Sosyal Kullanıcısı dedi: Kankam her konuya ezbere cevap veriyorsun kaç konu da kaç kez gördüm seni, anladığın kategoriye gider misin? Sistem özellikleri yazılmamış, fazla bilgi verilmemiş çekirge gibi atlıyorsunuz hemen. Genişletmek için tıkla... Yazdım bakabilirsin
Sosyal Kullanıcısı dedi: Kankam her konuya ezbere cevap veriyorsun kaç konu da kaç kez gördüm seni, anladığın kategoriye gider misin? Sistem özellikleri yazılmamış, fazla bilgi verilmemiş çekirge gibi atlıyorsunuz hemen. Genişletmek için tıkla... Yazdım bakabilirsin
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 5 Şubat 2022 #13 zKaranfily0 dedi: Yazdım bakabilirsin Genişletmek için tıkla... Bu sistem Windows 10'u rahat bir şekilde çalıştırabilir.
zKaranfily0 dedi: Yazdım bakabilirsin Genişletmek için tıkla... Bu sistem Windows 10'u rahat bir şekilde çalıştırabilir.
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #14 SSD'ye ve 8GB RAM'e sahipsin, Windows 10 Home'a yükselt derim.
Emin Faruk Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.150 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Radeon 7670M İntel HD Graphics 4000 8GB RAM İntel Core İ5-3230m 240 GB SSD Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #15 Sisteminiz yeterli Windows 10 için. Home sürümünü kullanabilirsiniz.
zKaranfily0 Kilopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 619 Makaleler 2 Çözümler 2 5 Şubat 2022 #16 iloveichigo dedi: SSD'ye ve 8 GB RAM'e sahipsin, Windows 10 Home'a yükselt derim. Genişletmek için tıkla... SSD değil HDD Emin Faruk dedi: Sisteminiz yeterli Windows 10 için. Home sürümünü kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ama çok yavaş neden Minecraft'ta 60 FPS'i zor alıyorum
iloveichigo dedi: SSD'ye ve 8 GB RAM'e sahipsin, Windows 10 Home'a yükselt derim. Genişletmek için tıkla... SSD değil HDD Emin Faruk dedi: Sisteminiz yeterli Windows 10 için. Home sürümünü kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ama çok yavaş neden Minecraft'ta 60 FPS'i zor alıyorum
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #17 zKaranfily0 dedi: SSD değil HDD. Genişletmek için tıkla... O zaman iş değişir. Windows 8.1 kurabilirsin Ayrıca Linux dağıtımlarına da göz gezdir bence. zKaranfily0 dedi: Ama çok yavaş neden Minecraft'ta 60 FPS'i zor alıyorum Genişletmek için tıkla... Sürücülerin kurulu mu? Ayrıca sunucuda mı, korsan mı oynuyorsunuz, hangi sürümdesiniz? Son sürümde normal.
zKaranfily0 dedi: SSD değil HDD. Genişletmek için tıkla... O zaman iş değişir. Windows 8.1 kurabilirsin Ayrıca Linux dağıtımlarına da göz gezdir bence. zKaranfily0 dedi: Ama çok yavaş neden Minecraft'ta 60 FPS'i zor alıyorum Genişletmek için tıkla... Sürücülerin kurulu mu? Ayrıca sunucuda mı, korsan mı oynuyorsunuz, hangi sürümdesiniz? Son sürümde normal.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 5 Şubat 2022 #18 Windows 10 Home veya Windows 8.1 son sürüm kullanabilirsiniz. İsterseniz Linux da kullanabilirsiniz.
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 5 Şubat 2022 #19 zKaranfily0 dedi: SSD değil HDD Genişletmek için tıkla... SSD yok ise Windows 10 arada zulüm olabilir, Konu içeriğin de SSD diye yazmışsınız sanırım harf karışıklığı. Windows 8.1 kurabilirsin.
zKaranfily0 dedi: SSD değil HDD Genişletmek için tıkla... SSD yok ise Windows 10 arada zulüm olabilir, Konu içeriğin de SSD diye yazmışsınız sanırım harf karışıklığı. Windows 8.1 kurabilirsin.
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #20 Sosyal Kullanıcısı dedi: SSD yok ise Windows 10 arada zulüm olabilir, Konu içeriğin de SSD diye yazmışsınız sanırım harf karışıklığı. Genişletmek için tıkla... HDD diye düzeltmiş hocam
Sosyal Kullanıcısı dedi: SSD yok ise Windows 10 arada zulüm olabilir, Konu içeriğin de SSD diye yazmışsınız sanırım harf karışıklığı. Genişletmek için tıkla... HDD diye düzeltmiş hocam