Düşük sistem için kullanımı kolay Linux dağıtımı önerisi

475454

Hectopat
Makaleler
2
Arkadaşlar düşük sistemler için hızlı ve kolay olay bir Linux dağıtımı önerebilir misiniz? Ben Linux Mint düşünüyorum ama kolay olur mu? Sistemde tek bildiğim.
2 GB RAM var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar düşük sistemler için hızlı ve kolay olay bir Linux dağıtımı önerebilir misiniz? Ben Linux Mint düşünüyorum ama kolay olur mu? Sistemde tek bildiğim.
2 GB RAM var.
Linux Mint uygun diye biliyorum ama Linux geçmişim pek olmadı.

Linux Mint önerimdir. Arch'da fena değil ama terminal arayüzüne aşina olmanız gerekiyor.

Linux Mint Xfce yeterli olacaktır. Geçen kuzenimin bilgisayarına kurdum. Celeron işlemcili olmasına rağmen iyi performans vermişti.

Linux Mint Xfce yeterli olacaktır. Geçen kuzenimin bilgisayarına kurdum. Celeron işlemcili olmasına rağmen iyi performans vermişti.
Bir keresinde USB belleğe kurmuştum, okuma yazma hızları düşük olmasa idare edecek seviyede

Bir keresinde USB belleğe kurmuştum, okuma yazma hızları düşük olmasa idare edecek seviyede

Bu laptopta hafıza HDD değil hafıza kartı ile kendini idam ettiriyordu. 2014 yılı bir laptopa göre aşırı hantal. 2009 Pentium işlemcili laptop bile bundan daha iyi tepki verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…