Düşük sistem için oyun önerileri

Evet hocam bence de ufak Upgrade'ler lazım önerileriniz için teşekkür ederim.

Rica ederim. Aklıma geldikçe oyun öneririm. Bu arada Battlefield gibi oyunların eski oyunlarına da bakabilirsiniz çok eski oyunları oynatacaktır sisteminiz. 20 yıllık laptoptan CoD oyunları oynayan arkadaşım vardı.

Warband, ekran kartı olmayan ve en kotu dahili ekran kartlarından birisyle oynuyordum eskiden. Halen daha bilgisayarımda bulunur, canım sıkılır açar oynarım. Bana göre hala taş gibi oyundur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam çoğu oyunun test videosu mevcut izleyip beğenebilirsiniz ayrıca Need for Speed: Most Wanted 2005 versiyonunu indirebilirsiniz daha fazla performans almak isterseniz.

Need for Speed: Underground 2 oynanır 2004 çıkışlı bir oyun.

Eğer ki ekran kartı yükseltmeyi "düşünürseniz" GT 1030 veya GTX 750 Ti işlemcinizin en fazla desteklediği ekran kartlarıdır. Darboğaz yapmaz.

@Derza anakart modelini öğrenebilir miyim?

Aynı yoldan bende geçtim, 64 Bit iş kurun, işlemci ve ekran kartını değiştirirseniz biraz daha götürür.
Clive barker's jericho, DMC, Dead Cells, Stardew Valley, Minecraft, Deep Black.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…