Düşük sistem ile oyun yapılabilir mi?

atadam4

Hectopat
Herhangi bir kodlama geçmişim yok. Az çok bilgisi olan bir arkadaşla eğlencesine girişmek istediğimiz bir iş bu. Sistemlerimiz de pek iyi değil. İmkanı var mı? Öğrenmem gereken herhangi bir dil vs. varsa onları da yazarsanız sevinirim.

Ne kadar iyi değil bilemiyorum ama Unity ve C# ile 2D oyunlar yapabilirsiniz.

Bunu duymak iyi oldu. Herhangi bir dil bilmek gerekir mi? Dediğim gibi, bu işlerin tamamen cahili olarak, vakit geçirmek için, girişiyorum.
Öncelikle ingilizceniz kötü olmamalı. Güzel kaynakların çoğu ingilizce çünkü. Unity öğrendikçe C# dilini de kavrarsınız. Veya önce C# dilinin temellerini öğrenip sonra Unity başlayabilirsiniz. Kaynak olarak youtube kullanılabilir.

İngilizcem b2, yeterli olacağını düşünüyorum. 1 aya kadar bu dili kavrayıp tatilde ufak tefek bir şeyler yapabilirsem çok iyi olur. Teşekkürler yardımınız için.

İngilizcem b2, yeterli olacağını düşünüyorum. 1 aya kadar bu dili kavrayıp tatilde ufak tefek bir şeyler yapabilirsem çok iyi olur. Teşekkürler yardımınız için.

Hızlıca oyun yapamazsanız vazgeçmeyin. Çünkü zor oluyor ha deyince yapılmıyor ama küçük küçük oyun yaparak daha rahat ilerleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…