dionysoss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2017 Mesajlar 1.321 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #11 SalihCinar dedi: Türkiye gibi ekonomik durumu ortada olan bir ülkede neden dalga geçiyorsun? Genişletmek için tıkla... Dostum sen çok yanlış gelmişsin. Boş duyar kısmına alalım öyle bir bölüm varsa.
SalihCinar dedi: Türkiye gibi ekonomik durumu ortada olan bir ülkede neden dalga geçiyorsun? Genişletmek için tıkla... Dostum sen çok yanlış gelmişsin. Boş duyar kısmına alalım öyle bir bölüm varsa.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.952 Makaleler 4 Çözümler 57 12 Şubat 2021 #12 SalihCinar dedi: Türkiye gibi ekonomik durumu ortada olan bir ülkede neden dalga geçiyorsun? Genişletmek için tıkla... Ne anlatıyorsun dostum sen?
SalihCinar dedi: Türkiye gibi ekonomik durumu ortada olan bir ülkede neden dalga geçiyorsun? Genişletmek için tıkla... Ne anlatıyorsun dostum sen?
LegiOner Kilopat Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 337 Çözümler 3 Yer İstanbul/Bahçelievler Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Şubat 2021 #13 SalihCinar dedi: Türkiye gibi ekonomik durumu ortada olan bir ülkede neden dalga geçiyorsun? Genişletmek için tıkla... Olayı çok yanlış anlamışın kardeş. Boş duyar kasma.
SalihCinar dedi: Türkiye gibi ekonomik durumu ortada olan bir ülkede neden dalga geçiyorsun? Genişletmek için tıkla... Olayı çok yanlış anlamışın kardeş. Boş duyar kasma.