Düşük sistemde GeForce NOW ile Rust oynanır mı?

Cervantes0

Decapat
Daha fazla  
Selam, 80 Mbps internete sahibim ama bilgisayarım eski. YouTube'da ve Twitch de tam ekrana alınca bile videoda FPS düşüyor. Böyle bir sistem de GeForce NOW alıp Rust oynamak istiyorum. Sadece 1 aylığına olmak üzere sizce drop olmadan FPS düşmeden Rust oynayabilir miyim sorunsuzca? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
GeForce Now ile tüplü bilgisayarda bile en yüksek ayarlarda oynayabilirsiniz 80 Mb internet hızı yeterlidir fps düşmeden kasmadan ve Drop yemeden Twich yayınlarınızı rahatlıkla yapabilirsiniz

Hocam Ben ortalama 50-60 Mbps internetle denemiştim baya bir sıkıntı çekmiştim diyebilirim. Görüntü çamurluğu, oyunda takılmalar falan yaşıyordum bir de oynadığım oyun Crysis düşmanlar çalının içinden geliyordu göremiyordum hiçbirini . @Serhat .s hocamın dediği gibi ilk önce ücretsiz modda deneyin, iyiyse alabilirsiniz aylık paketi.

Avrupa sunucusundan deneyin bir saat, eğer memnunsanız devam edersiniz. GeForce Now üzerinden gelen veriler tamamen internetine bağlı. Bence internet hızınız fena değil, 98Mbps de iyi sonuç veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…