deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 11 Şubat 2020 #111 Mithat Berhan dedi: Oldu teşekkür ederim ama keşke son satırı silmeseydim logo silindi Genişletmek için tıkla... Rica ederim. İstersen aynı komutla sadece logo kısmını yapıştırarak logoyu geri getirebilirsin
Mithat Berhan dedi: Oldu teşekkür ederim ama keşke son satırı silmeseydim logo silindi Genişletmek için tıkla... Rica ederim. İstersen aynı komutla sadece logo kısmını yapıştırarak logoyu geri getirebilirsin
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.302 Makaleler 42 Çözümler 274 11 Şubat 2020 #112 deleted dedi: Rica ederim. İstersen aynı komutla sadece logo kısmını yapıştırarak logoyu geri getirebilirsin Genişletmek için tıkla... Çalışsın yeter hocam.
deleted dedi: Rica ederim. İstersen aynı komutla sadece logo kısmını yapıştırarak logoyu geri getirebilirsin Genişletmek için tıkla... Çalışsın yeter hocam.
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 11 Şubat 2020 #113 Sorun çözmek güzel hissettiriyor olmalı
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.302 Makaleler 42 Çözümler 274 11 Şubat 2020 #114 deleted dedi: Sorun çözmek güzel hissettiriyor olmalı Genişletmek için tıkla... Başlıktan uzaklaşmış olmasaydık konuyu soru yapar en iyi cevap işaretlerdim
deleted dedi: Sorun çözmek güzel hissettiriyor olmalı Genişletmek için tıkla... Başlıktan uzaklaşmış olmasaydık konuyu soru yapar en iyi cevap işaretlerdim
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 11 Şubat 2020 #115 Gerek yok hocam, birbirimizi bilelim yeter
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 11 Şubat 2020 #116 Dünden beri sizi çekirdek çitleyip izliyorum, sonunda çözmüşsünüz
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.302 Makaleler 42 Çözümler 274 11 Şubat 2020 #117 Exinie dedi: Dünden beri sizi çekirdek çitleyip izliyorum, sonunda çözmüşsünüz Genişletmek için tıkla... Eski sürüm kullanmak zorunda olmasaydım @deleted hocam ile kanser olmazdık Linux işletim sisteminin ufak zorlayıcı ama tatlı bir olayı.
Exinie dedi: Dünden beri sizi çekirdek çitleyip izliyorum, sonunda çözmüşsünüz Genişletmek için tıkla... Eski sürüm kullanmak zorunda olmasaydım @deleted hocam ile kanser olmazdık Linux işletim sisteminin ufak zorlayıcı ama tatlı bir olayı.
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 11 Şubat 2020 #118 Mithat Berhan dedi: Eski sürüm kullanmak zorunda olmasaydım @deleted hocam ile kanser olmazdık Linux işletim sisteminin ufak zorlayıcı ama tatlı bir olayı. Genişletmek için tıkla... Alışırsınız, ben ilk kurduğum zaman birkaç günde alıştım
Mithat Berhan dedi: Eski sürüm kullanmak zorunda olmasaydım @deleted hocam ile kanser olmazdık Linux işletim sisteminin ufak zorlayıcı ama tatlı bir olayı. Genişletmek için tıkla... Alışırsınız, ben ilk kurduğum zaman birkaç günde alıştım
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.302 Makaleler 42 Çözümler 274 11 Şubat 2020 #119 Exinie dedi: Alışırsınız, ben ilk kurduğum zaman birkaç günde alıştım Genişletmek için tıkla... Gayet iyi alıştım hocam yukarıda fotoğraf atmıştım arayüz çok iyi kendime iyi ayarladım. Aslında TS çalışıyordu ama terminal kodları olmadan uygulamada bile gözükmüyordu
Exinie dedi: Alışırsınız, ben ilk kurduğum zaman birkaç günde alıştım Genişletmek için tıkla... Gayet iyi alıştım hocam yukarıda fotoğraf atmıştım arayüz çok iyi kendime iyi ayarladım. Aslında TS çalışıyordu ama terminal kodları olmadan uygulamada bile gözükmüyordu
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 11 Şubat 2020 #120 12 13 yaşımda Pardus’a merak salarak başlamıştım, şimdi Manjaro oldu. Kendini biraz geliştirsin Solus’a geçmeyi düşünüyorum.
12 13 yaşımda Pardus’a merak salarak başlamıştım, şimdi Manjaro oldu. Kendini biraz geliştirsin Solus’a geçmeyi düşünüyorum.