2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 10 Şubat 2020 #11 @Mithat Berhan Bir konuda vermiştim hatta kullanımı ile ilgili bilgi. Bakabilirsiniz aşağıdan. Şimdi aklıma geldi. 24099 dedi: Lubuntu dene. Oldukça az bir kaynak kullanımı var. Aşağıda 804 MB RAM tanımlanmış bir sistemde aşağıdaki gibi kullanım oluyor boştayken. Lubuntu 18.04.2 sürümü. Eki Görüntüle 415666 Genişletmek için tıkla...
@Mithat Berhan Bir konuda vermiştim hatta kullanımı ile ilgili bilgi. Bakabilirsiniz aşağıdan. Şimdi aklıma geldi. 24099 dedi: Lubuntu dene. Oldukça az bir kaynak kullanımı var. Aşağıda 804 MB RAM tanımlanmış bir sistemde aşağıdaki gibi kullanım oluyor boştayken. Lubuntu 18.04.2 sürümü. Eki Görüntüle 415666 Genişletmek için tıkla...
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.302 Makaleler 42 Çözümler 274 10 Şubat 2020 #12 Lubuntu deniyeceğim teşekkür ediyorum. Xubuntu ile arasında fazla fark yok gibi o daha iyi olur mu?
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 10 Şubat 2020 #13 Mithat Berhan dedi: Lubuntu deniyeceğim teşekkür ediyorum. Xubuntu ile arasında fazla fark yok gibi o daha iyi olur mu? Genişletmek için tıkla... Xubuntu daha iyi olur.
Mithat Berhan dedi: Lubuntu deniyeceğim teşekkür ediyorum. Xubuntu ile arasında fazla fark yok gibi o daha iyi olur mu? Genişletmek için tıkla... Xubuntu daha iyi olur.
D dımbıllanus Hectopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 195 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Şubat 2020 #14
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 10 Şubat 2020 #15 Hocam Manjaro XFCE öneririm. İşini iyi yapıyor ve güncel.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.302 Makaleler 42 Çözümler 274 10 Şubat 2020 #16 dımbıllanus dedi: Eki Görüntüle 499103 Genişletmek için tıkla... APU RAM üzerinden bellek aldığı için 1.5GB civarı RAM kalıyor o yüzden her halükarda Windows platformundan daha iyi olacağını düşünüyorum. deleted dedi: Hocam Manjaro XFCE öneririm. İşini iyi yapıyor ve güncel. Genişletmek için tıkla... Önce bunları deneyeceğim hocam olmazsa ona da bir göz atarım. Ama RAM kullanımı o noktada önemli. @24099 Bir de başka bir sorum olacak; Bu platformlarda CS 1.6 oynamaya devam edebilir miyim?
dımbıllanus dedi: Eki Görüntüle 499103 Genişletmek için tıkla... APU RAM üzerinden bellek aldığı için 1.5GB civarı RAM kalıyor o yüzden her halükarda Windows platformundan daha iyi olacağını düşünüyorum. deleted dedi: Hocam Manjaro XFCE öneririm. İşini iyi yapıyor ve güncel. Genişletmek için tıkla... Önce bunları deneyeceğim hocam olmazsa ona da bir göz atarım. Ama RAM kullanımı o noktada önemli. @24099 Bir de başka bir sorum olacak; Bu platformlarda CS 1.6 oynamaya devam edebilir miyim?
D dımbıllanus Hectopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 195 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Şubat 2020 #17 Wine ile muhtemelen oynanacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Wine ile muhtemelen oynanacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.302 Makaleler 42 Çözümler 274 10 Şubat 2020 #18 dımbıllanus dedi: Wine ile muhtemelen oynanacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oyuna Steam üzerinden sahibim. Steam üzerinde bu emülatör çalışır mı?
dımbıllanus dedi: Wine ile muhtemelen oynanacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oyuna Steam üzerinden sahibim. Steam üzerinde bu emülatör çalışır mı?
D dımbıllanus Hectopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 195 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Şubat 2020 #19 Mithat Berhan dedi: Oyuna Steam üzerinden sahibim. Steam üzerinde bu emülatör çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Steam üzerinde Linux desteği var zaten oyunun. Bu programa gerek yok Steam'i yükleyip direk oynayabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mithat Berhan dedi: Oyuna Steam üzerinden sahibim. Steam üzerinde bu emülatör çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Steam üzerinde Linux desteği var zaten oyunun. Bu programa gerek yok Steam'i yükleyip direk oynayabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.302 Makaleler 42 Çözümler 274 10 Şubat 2020 #20 dımbıllanus dedi: Steam üzerinde Linux desteği var zaten oyunun. Bu programa gerek yok Steam'i yükleyip direk oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Herkese teşekkür ediyorum. Birazdan bilgisayar başına geçince Xubuntu ve Lubuntu deniyeceğim. Kurulumdan sonra bir sıkıntı olursa ya buraya geri dönerim ya da yeni konu açar sizi etiketlerim.
dımbıllanus dedi: Steam üzerinde Linux desteği var zaten oyunun. Bu programa gerek yok Steam'i yükleyip direk oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Herkese teşekkür ediyorum. Birazdan bilgisayar başına geçince Xubuntu ve Lubuntu deniyeceğim. Kurulumdan sonra bir sıkıntı olursa ya buraya geri dönerim ya da yeni konu açar sizi etiketlerim.