deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 10 Şubat 2020 #31 LXDE hakkında pek bilgim yok. XFCE için birkaç tema denemiştim, güzeldi
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.302 Makaleler 42 Çözümler 274 10 Şubat 2020 #32 Sizi tekrardan rahatsız edeceğim Xubuntu sitesinden indirirken .ISO . torrent adlı bir adrese atıyor. Torrent dışında nereden Lubuntu ve ya Xubuntu indirebilirim?
Sizi tekrardan rahatsız edeceğim Xubuntu sitesinden indirirken .ISO . torrent adlı bir adrese atıyor. Torrent dışında nereden Lubuntu ve ya Xubuntu indirebilirim?
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 10 Şubat 2020 #33 Mesajınızı yeni gördüm, hemen link ekliyorum. Bu bağlantıya tıklarsanız direkt inmeye başlayacaktır.(Xubuntu) Bu bağlantı da Lubuntu için. İkisi de LTS uzun destekli sürümlerdir(18.04)
Mesajınızı yeni gördüm, hemen link ekliyorum. Bu bağlantıya tıklarsanız direkt inmeye başlayacaktır.(Xubuntu) Bu bağlantı da Lubuntu için. İkisi de LTS uzun destekli sürümlerdir(18.04)
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.302 Makaleler 42 Çözümler 274 10 Şubat 2020 #34 Bunları indikten sonra Rufus ya da Win32 Disk imager ile yazdırabilirim değil mi? Xubuntu görünümü daha çok hoşuma gitti o yüzden benden artıyı kaptı @deleted
Bunları indikten sonra Rufus ya da Win32 Disk imager ile yazdırabilirim değil mi? Xubuntu görünümü daha çok hoşuma gitti o yüzden benden artıyı kaptı @deleted
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 10 Şubat 2020 #35 Evet, yazdırabilirsin. Rufus ile yazdırırken eğer bir seçenek gelirse, DD modunu seçmen daha iyi olur. Ek olarak balenaEtcher de kullanabilirsin. Xubuntu kurarsan nasıl tema kuracağını da gösterebilirim. Yine de Manjaro XFCE daha iyi olabilirdi
Evet, yazdırabilirsin. Rufus ile yazdırırken eğer bir seçenek gelirse, DD modunu seçmen daha iyi olur. Ek olarak balenaEtcher de kullanabilirsin. Xubuntu kurarsan nasıl tema kuracağını da gösterebilirim. Yine de Manjaro XFCE daha iyi olabilirdi
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.302 Makaleler 42 Çözümler 274 10 Şubat 2020 #36 deleted dedi: Xubuntu kurarsan nasıl tema kuracağını da gösterebilirim. Yine de Manjaro XFCE daha iyi olabilirdi Genişletmek için tıkla... Linux konusunda sizinle daha çok görüşeceğim gibi hocam Yarın öbür gün biraz daha iyi bir bilgisayara da onu kurarım. Ya da ileride o sürüne geçebilirim. Bu arada %90 oldu indirme ve birazdan deniyeceğim.
deleted dedi: Xubuntu kurarsan nasıl tema kuracağını da gösterebilirim. Yine de Manjaro XFCE daha iyi olabilirdi Genişletmek için tıkla... Linux konusunda sizinle daha çok görüşeceğim gibi hocam Yarın öbür gün biraz daha iyi bir bilgisayara da onu kurarım. Ya da ileride o sürüne geçebilirim. Bu arada %90 oldu indirme ve birazdan deniyeceğim.
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 10 Şubat 2020 #37 Tabiki, elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.302 Makaleler 42 Çözümler 274 10 Şubat 2020 #38 Evet hocam dediğin gibi DD seçip yazdırmaya başladım. HDD iki parçaya bölme işlemini de yaptım birazdan kurulum yapıp geri dönüşü yaparım. Bu arada interneti de telefonu takip USB üzerinden veriyorum.
Evet hocam dediğin gibi DD seçip yazdırmaya başladım. HDD iki parçaya bölme işlemini de yaptım birazdan kurulum yapıp geri dönüşü yaparım. Bu arada interneti de telefonu takip USB üzerinden veriyorum.
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 10 Şubat 2020 #39 İnternet konusunda sıkıntınız olmasın, Android de Linux tabanlı olduğu için bu tür aktarımlar rahatça yapılabiliyor
İnternet konusunda sıkıntınız olmasın, Android de Linux tabanlı olduğu için bu tür aktarımlar rahatça yapılabiliyor
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.302 Makaleler 42 Çözümler 274 10 Şubat 2020 #40 deleted dedi: İnternet konusunda sıkıntınız olmasın, Android de Linux tabanlı olduğu için bu tür aktarımlar rahatça yapılabiliyor Genişletmek için tıkla... Farklı bir sıkıntı var hocam, diski yazdırdım BIOS üzerinden ilk sıraya alıp yüklemeye başladım. Daha sonra hangi seçeneği seçersen seçeyim biraz bekleyip reset atıyor.
deleted dedi: İnternet konusunda sıkıntınız olmasın, Android de Linux tabanlı olduğu için bu tür aktarımlar rahatça yapılabiliyor Genişletmek için tıkla... Farklı bir sıkıntı var hocam, diski yazdırdım BIOS üzerinden ilk sıraya alıp yüklemeye başladım. Daha sonra hangi seçeneği seçersen seçeyim biraz bekleyip reset atıyor.