deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 10 Şubat 2020 #51 Aramıza hoşgeldin
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.303 Makaleler 42 Çözümler 274 10 Şubat 2020 #52 Artık çok daha farklı bir sıkıntım var Şimdi kurulum bitti reset atmamı istedi ben de attım. GNU ekranından Ubuntu seçince reset atıyor. Acaba diskten yüklemeyi devam mı ettirmek lazım?
Artık çok daha farklı bir sıkıntım var Şimdi kurulum bitti reset atmamı istedi ben de attım. GNU ekranından Ubuntu seçince reset atıyor. Acaba diskten yüklemeyi devam mı ettirmek lazım?
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 10 Şubat 2020 #53 Büyük ihtimalle GRUB önyükleyicisini yükleyemediniz, atladığınız için. Hemen bakıp geliyorum.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.303 Makaleler 42 Çözümler 274 10 Şubat 2020 #54 Baştan kurabilirim öyle bir sıkıntı olacaksa. deleted dedi: Büyük ihtimalle GRUB önyükleyicisini yükleyemediniz, atladığınız için. Hemen bakıp geliyorum. Genişletmek için tıkla...
Baştan kurabilirim öyle bir sıkıntı olacaksa. deleted dedi: Büyük ihtimalle GRUB önyükleyicisini yükleyemediniz, atladığınız için. Hemen bakıp geliyorum. Genişletmek için tıkla...
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 10 Şubat 2020 #55 Sıkıntı olmaz, sadece önyükleyici kuracaksınız. Çok basit. Xubuntuyu Live olarak başlatın. Uygulamalar arasında Boot-Repair olacak. Onu çalıştırmanız yeterli. RecoveringUbuntuAfterInstallingWindows - Community Help Wiki
Sıkıntı olmaz, sadece önyükleyici kuracaksınız. Çok basit. Xubuntuyu Live olarak başlatın. Uygulamalar arasında Boot-Repair olacak. Onu çalıştırmanız yeterli. RecoveringUbuntuAfterInstallingWindows - Community Help Wiki
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.303 Makaleler 42 Çözümler 274 10 Şubat 2020 #56 @deleted hocam galiba bende ki ISO sıkıntılı çünkü tekrardan İnstall Ubuntu dediğim zaman da reset atıyor. Windows format CD'si takıp ayırdığım kısmı silip baştan kursam mı?
@deleted hocam galiba bende ki ISO sıkıntılı çünkü tekrardan İnstall Ubuntu dediğim zaman da reset atıyor. Windows format CD'si takıp ayırdığım kısmı silip baştan kursam mı?
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 10 Şubat 2020 #57 Mithat Berhan dedi: @deleted hocam galiba bende ki ISO sıkıntılı çünkü tekrardan İnstall Ubuntu dediğim zaman da reset atıyor. Windows format CD'si takıp ayırdığım kısmı silip baştan kursam mı? Genişletmek için tıkla... Olabilir, farklı bir port da deneyebilirsiniz reset atması farklı bir problem gibi duruyor.
Mithat Berhan dedi: @deleted hocam galiba bende ki ISO sıkıntılı çünkü tekrardan İnstall Ubuntu dediğim zaman da reset atıyor. Windows format CD'si takıp ayırdığım kısmı silip baştan kursam mı? Genişletmek için tıkla... Olabilir, farklı bir port da deneyebilirsiniz reset atması farklı bir problem gibi duruyor.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.303 Makaleler 42 Çözümler 274 10 Şubat 2020 #58 O zaman silip baştan kuruyorum. Zaten ufak olduğu için hızlı kuruluyor.
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 10 Şubat 2020 #59 Pekala baştan deneyelim.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.303 Makaleler 42 Çözümler 274 10 Şubat 2020 #60 Acaba HDD içinde Bad Sector'e mi denk geldi diye düşünüyor değilim.