colamonkey Femtopat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Şubat 2023 #1 Tüm Valorant FPS yükseltme videolarını denedim hala 20 FPS alıyorum. Taktiği olan var mı?
Ellie1 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #2 colamonkey dedi: Tüm Valorant FPS yükseltme videolarını denedim hala 20 FPS alıyorum. Taktiğiyo Genişletmek için tıkla... sistemin nedir
colamonkey dedi: Tüm Valorant FPS yükseltme videolarını denedim hala 20 FPS alıyorum. Taktiğiyo Genişletmek için tıkla... sistemin nedir
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.467 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #3 İşlemci ve ekran kartınız nedir ayrıca oyun dışından çözünürlük düşürmeyi denediniz mi?
Achlyis Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.322 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte GTX 1660 Ti Intel Core i3-10100F XPG D35G 2x8 MSI PRO H410M-B Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #4 Sistem özelliklerini yazar mısın? Ona göre yardımcı olabilirim.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.680 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #5 colamonkey dedi: Tüm Valorant FPS yükseltme videolarını denedim hala 20 FPS alıyorum. Taktiği olan var mı? Genişletmek için tıkla... Windows grafik ayarlarindan Valorant exe sini yüksek performans alabilirsiniz ve denetim masasInda güç planını yüksek performans yapabilirsiniz ama bunları yapmışsınızdır.
colamonkey dedi: Tüm Valorant FPS yükseltme videolarını denedim hala 20 FPS alıyorum. Taktiği olan var mı? Genişletmek için tıkla... Windows grafik ayarlarindan Valorant exe sini yüksek performans alabilirsiniz ve denetim masasInda güç planını yüksek performans yapabilirsiniz ama bunları yapmışsınızdır.
Pxn Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.784 Makaleler 6 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paylaşımlı Scooter 17 Şubat 2023 #6 1709 Custom modlu Windows kur. Bu tavsiyeyi kolay kolay vermezler
woryxie Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 774 Çözümler 4 17 Şubat 2023 #7 colamonkey dedi: Tüm Valorant FPS yükseltme videolarını denedim hala 20 FPS alıyorum. Taktiği olan var mı? Genişletmek için tıkla... Bu foruma dün bir konu attım ve bu konudaki olayı 3 arkadaşım ile beraber kullanıyoruz. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Buyurun konu linki: Azurite optimizer ile bilgisayarın performansını artırma
colamonkey dedi: Tüm Valorant FPS yükseltme videolarını denedim hala 20 FPS alıyorum. Taktiği olan var mı? Genişletmek için tıkla... Bu foruma dün bir konu attım ve bu konudaki olayı 3 arkadaşım ile beraber kullanıyoruz. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Buyurun konu linki: Azurite optimizer ile bilgisayarın performansını artırma
skull_crusher Kilopat Katılım 16 Ocak 2017 Mesajlar 452 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #8 Pxn dedi: 1709 Custom modlu Windows kur. Bu tavsiyeyi kolay kolay vermezler Genişletmek için tıkla... O versiyonun olayı ne hocam bi kaç defa daha görmüştüm
Pxn dedi: 1709 Custom modlu Windows kur. Bu tavsiyeyi kolay kolay vermezler Genişletmek için tıkla... O versiyonun olayı ne hocam bi kaç defa daha görmüştüm
woryxie Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 774 Çözümler 4 17 Şubat 2023 #9 Bazı bilgisayarlarda çalışmasa da çoğu bilgisayarda çalışıyor.
caglayanomer Hectopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 242 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #10 colamonkey dedi: Tüm Valorant FPS yükseltme videolarını denedim hala 20 FPS alıyorum. Taktiği olan var mı? Genişletmek için tıkla... Yapılabilecek neredeyse tüm ayarlar bu videoda mevcut.
colamonkey dedi: Tüm Valorant FPS yükseltme videolarını denedim hala 20 FPS alıyorum. Taktiği olan var mı? Genişletmek için tıkla... Yapılabilecek neredeyse tüm ayarlar bu videoda mevcut.