Tiny10 by NTDEV, version 1809, 2209 and 2303Tiny10 has a new home!Based on Windows 10 LTSC, tiny10 aims to be a lightweight version of Windows 10 for low-end...
Ücretsiz açık kaynaklı bir işletim sistemi düşünürsen Windows'a benzerliği olan Linux Mint işletim sistemini öneririm. Hem bu sayade eski cihazınızdan alacağınız verimi maksimumum seviyeye çıkarabileceğinizi düşünüyorum.
Ücretsiz açık kaynaklı bir işletim sistemi düşünürsen Windows'a benzerliği olan Linux Mint işletim sistemini öneririm. Hem bu sayade eski cihazınızdan alacağınız verimi maksimumum seviyeye çıkarabileceğinizi düşünüyorum.
Tiny10 by NTDEV, version 1809, 2209 and 2303Tiny10 has a new home!Based on Windows 10 LTSC, tiny10 aims to be a lightweight version of Windows 10 for low-end...
hocam eğer olursa linuxa geçmeniz de iyi olur hangi dağıtımı daha iyi olur bilmiyorum ama ram kullanımı falan epey düşebiliyor. bilinmedik işletim sistemlerine karşın bilindik olduğu için daha fazla desteği de var haliyle.
Hocam eğer olursa Linux'a geçmeniz de iyi olur hangi dağıtımı daha iyi olur bilmiyorum ama RAM kullanımı falan epey düşebiliyor. Bilinmedik işletim sistemlerine karşın bilindik olduğu için daha fazla desteği de var haliyle.