Düşük sisteme Windows önerisi

Bu arada ben de Linux kullanıyorum ve oyun da oynuyorum. Oyun için en iyi optimize edilmiş Linux dağıtımı olarak Pop!_OS öneriyorlardı bende o işletim sistemini kullanıyorum. Memnunum.
Ekran kartı hibrit ise çok performanslı çalışıyor ve Steam ile entegre geliyor.
 

Hocam cachy OS da öneriyorlardı. Hatta şu an distro Watch sitesinde 1. zen kernel falan ile oyuna optimize edilmiş diyorlardı. Denemedim. Belki bir ara bakarım.
 
HDD kısmı sıkıntılı, Windows 10 IoT LTSC 2021 sürümünde bile HDD ile yavaşlık yaşamıştım. Genel olarak Windows 10 ailesi bence SSD olmadan düzgün çalışmıyor. Ama yine de denenebilecek en uygun sürümlerden biri bence IoT LTSC 2021 sürümü. Windows 8.1'i önerebilirdim ama maalesef çoğu popüler yazılım desteğini çekti.
 
Pop!_OS geliştirici firması system76 şuan cosmic masaüstüne odaklanmış bir durumda bu yüzden güncel olmadığını söylüyorlardı illa oyun odaklı bir işletim sistemi kuracaksa bazzite daha iyi olur.

Hocam cachy OS da öneriyorlardı. Hatta şu an distro Watch sitesinde 1. zen kernel falan ile oyuna optimize edilmiş diyorlardı. Denemedim. Belki bir ara bakarım.
Arc tabanlı dagitimlarin çilesi bitmez hemen girişme.
 
HDD varken Windows 10 yüzünden mavi halkayı sürekli görürsünüz. Belki 8.1 kurabilirsiniz ancak bana kalırsa çok eski bu sürüm de. Belki Q4OS, MX Linux gibi hafif bir dağıtım daha iyi olabilir bu bilgisayara.

HDD'yi SSD yaparsanız uçar gider bu sistem o ayrı konu.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…