Düşük sisteme yüksek FPS sağlayan programlar nelerdir?

İşletim sistemi
Windows 8.1
Daha fazla  
RAM
4gb
Ekran kartı
İntel HD3000 Amd Radeon 7400m series
İşlemci
İNTEL CORE İ3
Merhaba arkadaşlar,
Benim sistemim biraz kötü hatta bayağı kötü olabilir(4 GB RAM i3 işlemci ekran kartı da Intel HD3000 var bir de AMD Radeon 7400M series var ama Intel'i kullanıyorum)
Bu sistemle oyun oynamak istiyorum ama bazı oyunları kaldırmıyor bilgisayar.
Low specs experiences kullanıyordum fakat yeni sürümüyle sadece 1 hafta kullanabiliyoruz ücretsiz acaba bundan daha uzun süre faydalanma şansımız var mı?
Ya da buna benzer bildiğiniz FPS arttırma uygulaması var mı?

İnternetiniz iyiyse GeForce NOW kullanmayı deneyebilirsiniz. Kütüphanesinde her oyun yok ama yine de iş görür bence.

İnternetim iyi fakat GeForce NOW artık sadece 30 dakika ücretsiz oynamaya izin veriyor ve sıralar çok uzun bir de en son girmeye çalıştığımda hata almıştım o zamandan beri kullanmıyorum.

İnternetim iyi fakat GeForce NOW artık sadece 30 dakika ücretsiz oynamaya izin veriyor ve sıralar çok uzun bir de en son girmeye çalıştığımda hata almıştım o zamandan beri kullanmıyorum.

Premium üyelik alırsanız sıra bekleme süreniz çok düşüyor. En fazla 7-10 dakika beklersiniz. O da çok sıra olduğunda anca. 6 saate kadar da aralıksız oynayabilir, 6. saatte gir çık yaparak 6 saat daha devam edebilirsiniz.

Premium üyelik alırsanız sıra bekleme süreniz çok düşüyor. En fazla 7-10 dakika beklersiniz. O da çok sıra olduğunda anca. 6 saate kadar da aralıksız oynayabilir, 6. saatte gir çık yaparak 6 saat daha devam edebilirsiniz.

Sınav senesindeyim arada bir oynamak istiyorum bence bu dönemde böyle bir şeyin Premium'unu almak pek de mantıklı değil ama yine de sağ olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı