habipseker06 Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar düşük sistem için önerirseniz sevinirim.
Fakemonio Centipat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #2 Kayıt için bandicam edit için movavi video maker işinizi görür diye düşünüyorum
Atakan Alp Arslan Decapat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 797 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #3 oCam kullan. Edit için internetten programa gerek duymadan edit yapabileceğin siteler var onlara bakabilirsin.
oCam kullan. Edit için internetten programa gerek duymadan edit yapabileceğin siteler var onlara bakabilirsin.
SERVETR Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 21 Yer Kütahya Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS ROG STRİX RX6650XT XPG 16GB RAM AMD R5 5500 ASUS A520M-K KİOXRA NVME M.2 XPG LANDER 500 650W +80 PLUS Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ocak 2024 #4 MSI Afterburner ve edit için tabii ki de CapCut.
habipseker06 Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #5 SERVETR dedi: MSI Afterburner ve edit için tabii ki de CapCut. Genişletmek için tıkla... Kankam MSI afterburner nedense kastiriyor capcut ise yanıt vermiyor Fakemonio dedi: Kayıt için bandicam edit için movavi video maker işinizi görür diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Hocam burdan movaviyi sadece kullanırım bandicam renkleri kötü alıyor Atakan Alp Arslan dedi: oCam kullan. Edit için internetten programa gerek duymadan edit yapabileceğin siteler var onlara bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... O cam i denerim hocam
SERVETR dedi: MSI Afterburner ve edit için tabii ki de CapCut. Genişletmek için tıkla... Kankam MSI afterburner nedense kastiriyor capcut ise yanıt vermiyor Fakemonio dedi: Kayıt için bandicam edit için movavi video maker işinizi görür diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Hocam burdan movaviyi sadece kullanırım bandicam renkleri kötü alıyor Atakan Alp Arslan dedi: oCam kullan. Edit için internetten programa gerek duymadan edit yapabileceğin siteler var onlara bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... O cam i denerim hocam