B berra2005 Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Kadın 31 Mart 2025 #11 Sakuya Izayoi dedi: Windows 10 Pro ve Fedora Linux 41 kullanıyorum zaten efendim. İkisi de tatminkar bir hızda çalışıyor sistemimde. @berra2005 Sisteminizin çok kötü olduğunu düşünmüyorum, OBS'i deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler yardımınız için. Peki OBS için ayar öneriniz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2025
Sakuya Izayoi dedi: Windows 10 Pro ve Fedora Linux 41 kullanıyorum zaten efendim. İkisi de tatminkar bir hızda çalışıyor sistemimde. @berra2005 Sisteminizin çok kötü olduğunu düşünmüyorum, OBS'i deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler yardımınız için. Peki OBS için ayar öneriniz var mı?
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 31 Mart 2025 #12 Deneme yanılma ile bulmanız daha iyi olur diye düşünüyorum, sonuçta bir ekran kartınız var yazılımsal kayıta ihtiyaç duymadan da kayıt alabilirsiniz sanırım.
Deneme yanılma ile bulmanız daha iyi olur diye düşünüyorum, sonuçta bir ekran kartınız var yazılımsal kayıta ihtiyaç duymadan da kayıt alabilirsiniz sanırım.