R ramp Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 461 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar, benim OpenGL 1.5 olduğu için video düzenleyemiyorum. Düşük sistem için video editleyen program var mı?
Arkadaşlar, benim OpenGL 1.5 olduğu için video düzenleyemiyorum. Düşük sistem için video editleyen program var mı?
Çözüm cengover_ekin 7 Nisan 2021 ramp dedi: 64 Bit hatası verdi. Genişletmek için tıkla... Bu uygulamanın 32 bit seçeneği varmış, onu deneyebilir misiniz? OpenShot Video Editor | Download Download OpenShot for Linux, OS X, and Windows, including daily builds www.openshot.org
ramp dedi: 64 Bit hatası verdi. Genişletmek için tıkla... Bu uygulamanın 32 bit seçeneği varmış, onu deneyebilir misiniz? OpenShot Video Editor | Download Download OpenShot for Linux, OS X, and Windows, including daily builds www.openshot.org
Eray Efe Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 629 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #2 Movavi'nin eski sürümlerini denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS R ramp Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 461 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #3 Eray Efe dedi: Movavi'nin eski sürümlerini denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim fakat OpenGL hatası verdi. Artı 0 Eksi
Eray Efe dedi: Movavi'nin eski sürümlerini denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim fakat OpenGL hatası verdi.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 7 Nisan 2021 #4 Bu uygulamayı denediniz mi? https://kdenlive.org/ Artı 0 Eksi
KS KS R ramp Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 461 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #5 cengover_ekin dedi: Bu uygulamayı denediniz mi? https://kdenlive.org/ Genişletmek için tıkla... 64 Bit hatası verdi. Artı 0 Eksi
cengover_ekin dedi: Bu uygulamayı denediniz mi? https://kdenlive.org/ Genişletmek için tıkla... 64 Bit hatası verdi.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 7 Nisan 2021 #6 ramp dedi: 64 Bit hatası verdi. Genişletmek için tıkla... Bu uygulamanın 32 bit seçeneği varmış, onu deneyebilir misiniz? OpenShot Video Editor | Download Download OpenShot for Linux, OS X, and Windows, including daily builds www.openshot.org Artı 0 Eksi Çözüm
ramp dedi: 64 Bit hatası verdi. Genişletmek için tıkla... Bu uygulamanın 32 bit seçeneği varmış, onu deneyebilir misiniz? OpenShot Video Editor | Download Download OpenShot for Linux, OS X, and Windows, including daily builds www.openshot.org
reasinx Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 986 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #7 Camtasia 2019 deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS R ramp Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 461 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #8 cengover_ekin dedi: Bu uygulamanın 32 Bit seçeneği varmış, onu deneyebilir misiniz? OpenShot Video Editor | Download Download OpenShot for Linux, OS X, and Windows, including daily builds www.openshot.org Genişletmek için tıkla... Bakayım size söylerim. @cengover_ekin videoya ses eklediğimde sesin kapağı önüne geliyor. Son düzenleme: 7 Nisan 2021 Artı 0 Eksi
cengover_ekin dedi: Bu uygulamanın 32 Bit seçeneği varmış, onu deneyebilir misiniz? OpenShot Video Editor | Download Download OpenShot for Linux, OS X, and Windows, including daily builds www.openshot.org Genişletmek için tıkla... Bakayım size söylerim. @cengover_ekin videoya ses eklediğimde sesin kapağı önüne geliyor.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 7 Nisan 2021 #9 ramp dedi: @cengover_ekin videoya ses eklediğimde sesin kapağı önüne geliyor. Genişletmek için tıkla... Sesin kapağı derken? Openshot yüklü değildi, yükleyip bakayım ben de. Ben böyle bir sorun yaşamadım, siz nasıl bir sorunla karşılaşıyorsunuz, ekran görüntüsü atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
ramp dedi: @cengover_ekin videoya ses eklediğimde sesin kapağı önüne geliyor. Genişletmek için tıkla... Sesin kapağı derken? Openshot yüklü değildi, yükleyip bakayım ben de. Ben böyle bir sorun yaşamadım, siz nasıl bir sorunla karşılaşıyorsunuz, ekran görüntüsü atabilir misiniz?
KS KS R ramp Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 461 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #10 cengover_ekin dedi: Sesin kapağı derken? Openshot yüklü değildi, yükleyip bakayım ben de. Ben böyle bir sorun yaşamadım, siz nasıl bir sorunla karşılaşıyorsunuz, ekran görüntüsü atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yeni düzeldi. Yardımın için teşekkürler. Artı 0 Eksi
cengover_ekin dedi: Sesin kapağı derken? Openshot yüklü değildi, yükleyip bakayım ben de. Ben böyle bir sorun yaşamadım, siz nasıl bir sorunla karşılaşıyorsunuz, ekran görüntüsü atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yeni düzeldi. Yardımın için teşekkürler.