Düşük sistemli laptop için güncel Custom OS önerisi

skull_crusher

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba iki laptopum var. i5 2.nesil ve 3.nesil işlemcileri olan ama harici grafik kartı olan eski laptoplar. Ben bunlara sistemi en az yoracak ve alabileceğim en iyi oyun performansı için Custom OS arıyorum. Oynananacak oyunlar LoL ve Valorant olacak. O yüzden Valorant izin vermediği için 1709 sürümlü sistemler uyumlu olmuyor. Bu versiyonun üstünde önerdiğiniz Custom OS var mıdır? Atlas OS iyi diyorlar internette gördüğüm kadarıyla önerilerinize açığım.

Hocam Windows 10 OgnitorenKs veya Windows 8.1 kurabilirsiniz. İkisi de performanslıdır.

AtlasOS.

Kontrol edeceğim hocam. Stock 8.1 mi bahsettiğiniz?

Hocam AtlasOS'dan başkasını kullanmayın acayip hızlı oluyor sadece RAM değil işlemci disk kullanımı falan hepsi azalıyor.

Türkler tarafından modlanmış hiçbir Windows 10'u beğenmedim bilginiz olsun. 8.1'de Valorant çalışıyorsa kurabilirsiniz. Aradığınız kriterlere uygundur.

Atlas os indiriyorum şu an denemek üzere yerli yabancı herkes onu öneriyor teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…