Knight online oynanıyor mu acaba hala ona göre gireceğim?v1299 knight online![]()
WoW dışındakilere bir bakacağım ücretsiz olsun istiyorum da.World of Warcraft, RuneScape, Lineage 2 ve EverQuest.
Usko için sistemin yetersiz olduğundan PVP öneriyorum. ko-cuce.net adresinde hala çoğu oyuncunun oynadığı private serverlar mevcutKnight online oynanıyor mu acaba hala ona göre gireceğim?
Sağ olun ancak bir de üstteki soruyu da yanıtlarsanız, merak içerisindeyim de.Usko için sistemin yetersiz olduğundan PVP öneriyorum. ko-cuce.net adresinde hala çoğu oyuncunun oynadığı private serverlar mevcut
Oynanıyorda eski kitlesi yok diyorlar. Pay to win olduğu hakkında birçok söylenti var. Bende Silkroad Online önerebilirdim ama oda aynı şekilde pay to win olduğu için öneremiyorum. Aslında çok güzel bir oyun var. Karakter yapılandırması ve item diziliminin ucu bucağı yok. Neverwinter'a bir bakmanı tavsiye ederim. Üç sene öncesine kadar çok zevkli bir oyundu. Şimdi çok şey değişmiştir ama belki eğlencesi devam ediyodur.Knight online oynanıyor mu acaba hala ona göre gireceğim?
Usko'da hile %90 anlamında engellendi. Fakat private serverlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Usko da PVP serverlar da hala aktif ve canlıSağ olun ancak bir de üstteki soruyu yanıtlarsanız, merak içerisindeyim de.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.