241301

Kilopat
Başlıkta da belirttiğim gibi, sistemim iyi değil. Şu oyun kıtlığından beni kurtaracak var mı?

• Knight Online (2005 yılından 2014 yılına kadar gençliğimi sömüren)

• World of Warcraft

• Black Desert Online

Arkadaşlar hepiniz sağolun, ancak benim aklım knight da kaldı. Hile var mı? Sunucuların aktifliği nasıl? En önemlisi başlamaya değer mi? Öyle çar bırak kassın yada herkesin 5 hesabı var gibi durumlar var mı? Şimdiden sağolun.

Knight online oynanıyor mu acaba hala ona göre gireceğim?
Usko için sistemin yetersiz olduğundan PVP öneriyorum. ko-cuce.net adresinde hala çoğu oyuncunun oynadığı private serverlar mevcut

Usko için sistemin yetersiz olduğundan PVP öneriyorum. ko-cuce.net adresinde hala çoğu oyuncunun oynadığı private serverlar mevcut
Sağ olun ancak bir de üstteki soruyu da yanıtlarsanız, merak içerisindeyim de.

Knight online oynanıyor mu acaba hala ona göre gireceğim?
Oynanıyorda eski kitlesi yok diyorlar. Pay to win olduğu hakkında birçok söylenti var. Bende Silkroad Online önerebilirdim ama oda aynı şekilde pay to win olduğu için öneremiyorum. Aslında çok güzel bir oyun var. Karakter yapılandırması ve item diziliminin ucu bucağı yok. Neverwinter'a bir bakmanı tavsiye ederim. Üç sene öncesine kadar çok zevkli bir oyundu. Şimdi çok şey değişmiştir ama belki eğlencesi devam ediyodur.

Sağ olun ancak bir de üstteki soruyu yanıtlarsanız, merak içerisindeyim de.
Usko'da hile %90 anlamında engellendi. Fakat private serverlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Usko da PVP serverlar da hala aktif ve canlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…