R Rozy_63 Femtopat Katılım 6 Ocak 2025 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #1 RAM 2 Ekran kartı NVIDIA GeForce 9200M GS İşlemci Intel Core 2 Duo T5800 Bana sömestrda oynamalık düşük sistem oyun lazım. Hikayeli olur FPS olur böyle saatlerce oynayabileceğim oyunları söyleyin. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2025
Bana sömestrda oynamalık düşük sistem oyun lazım. Hikayeli olur FPS olur böyle saatlerce oynayabileceğim oyunları söyleyin.
m1stx Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 638 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #2 Rozy_63 dedi: Bana sömestrda oynamalık düşük sistem oyun lazım. Hikayeli olur FPS olur böyle saatlerce oynayabileceğim oyunları söyleyin. Genişletmek için tıkla... Hades.
Rozy_63 dedi: Bana sömestrda oynamalık düşük sistem oyun lazım. Hikayeli olur FPS olur böyle saatlerce oynayabileceğim oyunları söyleyin. Genişletmek için tıkla... Hades.
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.282 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 7 Ocak 2025 #3 Crimsonland. İyi oyundur.
Azer322 Picopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #4 Rozy_63 dedi: Bana sömestrda oynamalık düşük sistem oyun lazım. Hikayeli olur FPS olur böyle saatlerce oynayabileceğim oyunları söyleyin. Genişletmek için tıkla... Call of Duty Black Ops. Call of Duty Modern Warfare 4 Wolfstein 2009. GTA SA andreas. GTA Vice City. Tom Clancy Rainbow Six Vegas. Zula. CS 1.6 (en sevdiğim) İyi sosyaller.
Rozy_63 dedi: Bana sömestrda oynamalık düşük sistem oyun lazım. Hikayeli olur FPS olur böyle saatlerce oynayabileceğim oyunları söyleyin. Genişletmek için tıkla... Call of Duty Black Ops. Call of Duty Modern Warfare 4 Wolfstein 2009. GTA SA andreas. GTA Vice City. Tom Clancy Rainbow Six Vegas. Zula. CS 1.6 (en sevdiğim) İyi sosyaller.
R Rozy_63 Femtopat Katılım 6 Ocak 2025 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #5 Reis o kadar da düşük sistem değil orta oyunların çoğunu kaldırır. Azer322 dedi: Call of Duty Black Ops Call of duty modern warfare 4 Genişletmek için tıkla... bitirdim onları ama saol yinede
Reis o kadar da düşük sistem değil orta oyunların çoğunu kaldırır. Azer322 dedi: Call of Duty Black Ops Call of duty modern warfare 4 Genişletmek için tıkla... bitirdim onları ama saol yinede
Azer322 Picopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #6 Rozy_63 dedi: Reis o kadar da düşük sistem değil orta oyunların çoğunu kaldırır. Bitirdim onları ama sağ ol yine de. Genişletmek için tıkla... Hitman serisi var beğenir misin bilmem.
Rozy_63 dedi: Reis o kadar da düşük sistem değil orta oyunların çoğunu kaldırır. Bitirdim onları ama sağ ol yine de. Genişletmek için tıkla... Hitman serisi var beğenir misin bilmem.
R Rozy_63 Femtopat Katılım 6 Ocak 2025 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #7 Hitman: Absolution™ hoş oyunmu Azer322 dedi: Hitman serisi var beğenir misin bilmem. Genişletmek için tıkla...
Hitman: Absolution™ hoş oyunmu Azer322 dedi: Hitman serisi var beğenir misin bilmem. Genişletmek için tıkla...
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.590 Makaleler 5 Çözümler 274 7 Ocak 2025 #8 Touhou 12.3 önerimdir. Hikayesi sarmayabilir ama arcade modda saatlerinizi gömebilirsiniz. Online oynamak için Soku Launcher indirmeniz gerekli.
Touhou 12.3 önerimdir. Hikayesi sarmayabilir ama arcade modda saatlerinizi gömebilirsiniz. Online oynamak için Soku Launcher indirmeniz gerekli.
Azer322 Picopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #9 Rozy_63 dedi: Hitman: Absolution™ hoş oyunmu. Genişletmek için tıkla... Gizli suikast adam vurup kılığa girip patronlarını öldürüyon daha farkli şeylerde var damak zevkine bağlı.
Rozy_63 dedi: Hitman: Absolution™ hoş oyunmu. Genişletmek için tıkla... Gizli suikast adam vurup kılığa girip patronlarını öldürüyon daha farkli şeylerde var damak zevkine bağlı.
Altayslander Decapat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 laptop İ7 12700H Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #10 Subnautica önerebilirim.