Düşük sistemli PC için ekran kayıt uygulaması

Calwssia

Hectopat
Daha fazla  
Intel Core 2 Quad Q6600.
8 GB RAM DDR2.
GT710.
Sistem özelliklerim bunlar bu sisteme uygun ekran kayıt uygulaması ve ayarı önerebilir misiniz? Craft Rise'da ekran kayıdı almak için kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel Core 2 Quad Q6600.
8 GB RAM DDR2.
GT710.
Sistem özelliklerim bunlar bu sisteme uygun ekran kayıt uygulaması ve ayarı önerebilir misiniz? Craft Rise'da ekran kayıdı almak için kullanacağım.

NVIDIA Experience kayıt programı en iyisi öneririm.

Son düzenleme:
D3dgear diye bir program var FPS düşürmüyor ama kullanımı biraz sıkıntı istersen bir dene.

Ve biraz daha araştırdım Xbox Game Bar önerebilirim.

Hocam dediğiniz programın kullanımında ne sıkıntı var ben indirdim beğendimde sıkıntıyı anlamadın.
Xbox Game barda baslatınca videoyu craft Rise'nin ekranını kaydetmiyor. Anlamadım pencere kaydediyor sanırım oyun tam ekran onu kaydetmedi bende ayarları kaydetti.

Hocam dediğiniz programın kullanımında ne sıkıntı var ben indirdim beğendimde sıkıntıyı anlamadın.
Xbox Game barda baslatınca videoyu craft Rise'nin ekranını kaydetmiyor. Anlamadım pencere kaydediyor sanırım oyun tam ekran onu kaydetmedi bende ayarları kaydetti.

Kulllanımı sıkıntı derken bazen küçük ses kayması oluyor ama beğendiyseniz ne güzel.

Beğendim açıkçası ses pek önemli değil zaten benim için teşeşkkür ederim bir de sanırım Action! Diye bir şey varmış hangisi daha iyidir? Sizce.

D3dgear önerimdir en az FPS o düşürüyor ama istersen Action'da deneyebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı