Metnopat Centipat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #1 Sistem i3 2120 4+4 RAM GT 1030 500 GB HDD. Sanallaştırma kapalı.
OnurOfc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 28 Şubat 2023 #2 Metnopat dedi: Sistem i3 2120 4+4 RAM GT 1030 500 GB HDD. Genişletmek için tıkla... Android emülatörlerin hiçbiri stabil değil. Benim laptopta bile hafif sapıtıyorlar. Normal minecraft oynayamıyor musunuz?
Metnopat dedi: Sistem i3 2120 4+4 RAM GT 1030 500 GB HDD. Genişletmek için tıkla... Android emülatörlerin hiçbiri stabil değil. Benim laptopta bile hafif sapıtıyorlar. Normal minecraft oynayamıyor musunuz?
Metnopat Centipat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #3 OnurOfc dedi: Android emülatörlerin hiçbiri stabil değil. Benim laptopta bile hafif sapıtıyorlar. Normal Minecraft oynayamıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam biliyorsunuz PC de MC oynamak virüs lu gibi muhabbetler çıktı bende işimi sağlama alayım dedim. O yüzden sordum.
OnurOfc dedi: Android emülatörlerin hiçbiri stabil değil. Benim laptopta bile hafif sapıtıyorlar. Normal Minecraft oynayamıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam biliyorsunuz PC de MC oynamak virüs lu gibi muhabbetler çıktı bende işimi sağlama alayım dedim. O yüzden sordum.
OnurOfc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 28 Şubat 2023 #4 Metnopat dedi: Hocam biliyorsunuz PC de MC oynamak virüs lu gibi muhabbetler çıktı bende işimi sağlama alayım dedim. O yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Yok hocam öyle şeyler. Çok korkuyorsanız orjinal minecraft alabilirsiniz.
Metnopat dedi: Hocam biliyorsunuz PC de MC oynamak virüs lu gibi muhabbetler çıktı bende işimi sağlama alayım dedim. O yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Yok hocam öyle şeyler. Çok korkuyorsanız orjinal minecraft alabilirsiniz.
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.259 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 28 Şubat 2023 #5 Metnopat dedi: Hocam biliyorsunuz PC de MC oynamak virüs lu gibi muhabbetler çıktı bende işimi sağlama alayım dedim. O yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Hayır oyle bir şey mumkun degıl bir şeyden anlamayan ezik YouTuber'ler içerik çıksın diye kolpa atıyor.
Metnopat dedi: Hocam biliyorsunuz PC de MC oynamak virüs lu gibi muhabbetler çıktı bende işimi sağlama alayım dedim. O yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Hayır oyle bir şey mumkun degıl bir şeyden anlamayan ezik YouTuber'ler içerik çıksın diye kolpa atıyor.