Düşük sistemli ve kod yazmadan oyun yapabileceğim motor önerisi

aykutab10

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayar sistemim düşük ve oyun geliştirmek istiyorum ve bir türlü uygun bir motor bulamadım düşük sistemli kod yazmadan oyun geliştirebileceğim bir mıtır arıyorum.

Sistem bilgilerim:
Win8.1
8 GB RAM.
Intel Pentium 4 P6200.
Eski nesil Intel HD Graphics.
OpenGL 2.1
DX 12.

Game makera bir bakın isterseniz. Birkaç yıl önce eğitimini almıştım bence gereksiz ama basit 2D oyunlar yapılabiliyordu 3D oyunlar için de Studio'lu programı vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Game makera bir bakın isterseniz. Birkaç yıl önce eğitimini almıştım bence gereksiz ama basit 2D oyunlar yapılabiliyordu 3D oyunlar için de Studio'lu programı vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Maalesef 3D için olan versiyonunu bulamadım başka tavsiyeniz var mıdır?

Öyle bir şey yok. Ya kod öğreneceksiniz ya 2D yapacaksınız ya da yeni bilgisayar alacaksınız.

3B bir oyun yapmak için kodlama bilmen lazım. Motor önerim de Unity 2018.x.x veya 2019.x.x sürümleri olur. Unity C# kullanıyor ama istemezsen Bolt adlı Blueprint benzeri bir dili de var.

Öyle bir şey yok. Ya kod öğreneceksiniz ya 2D yapacaksınız ya da yeni bilgisayar alacaksınız.

3B bir oyun yapmak için kodlama bilmen lazım. Motor önerim de Unity 2018.X. X veya 2019.X. X sürümleri olur. Unity C# kullanıyor ama istemezsen Bolt adlı Blueprint benzeri bir dili de var.

Tavsiyeleriniz için teşekkürler sorunu coppercube adlı motor ile çözdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…