Düşük SNR değeri

Selamlar. Şu an 16 Mbps'lik internet kullanıyorum. Altyapı sorguladığımda adresimde Hiper 35 Mbps altyapı olduğu görülüyor. Müşteri hizmetlerini arayıp teyit ettim. Ancak 16 Mbps paketimde SNR değerim 9 ve 13 Mbps hız ulaşıyor evime. Üst pakete geçmek istiyorum müşteri hizmetleri ile konuştuğumda geçebilirsiniz ancak internet hızınız bina tesisatına santral mesafesine göre değişir diyorlar. SNR değerimin 9 olduğunu söylüyorum bu durumda ne yapılabilir diye sorduğumda sorumun cevabını alamıyorum aynı şeyleri söylüyorlar santral uzaklığı, tesisat vs.
sizlere sorum şu arkadaşlar; üst pakete geçtiğimde bu SNR değeri ne olacak? Bu sorun benim mi sağlayıcının mı? Üst pakete geçersem bu değer düzelir mi?

ADSL sinyalı alıyorsan bir şey söyleyemeyiz.

VDSL sinyalı alıyorsan en düşük 8 olur DSLAM tarafından. Ama 6-8 arası oynama yapar duruma bağlı.
Şuan ADSL sinyali alıyorum. Alt yapı yenilenmiş 35 Mbps olmuş. Sanırım üst pakete geçersem VDSL sinyali verecekler. Benim düz mantığıma göre kablolar ve santral uzaklığı değişmeyecek. O yüzden sormuştum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı