Düşük upload hızı nasıl yükseltilir?

sharp44

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 35 Mbps bir paket kullanıyorum, 32 download, 5.42 upload alıyorum. Paket yükselttiğim zaman download yükseliyor fakat upload sabit kalıyor, daha da artmıyor.
Evim en fazla bu kadar upload alabiliyor sanırım, bunu nasıl çözebilirim? Müşteri hizmetlerini arasam arıza kaydı açtırsam bir çözüme ulaşılabilir mi?
İçerik üreticisiyim ve upload en çok ihtiyacım olan şey, fakat alabildiğim en fazla hız 5.42 gördü bugüne kadar.
Modem hat değerlerimde de bu şekilde gözüküyor, en fazla 55 download, 5.42 upload alabiliyorum, üstü yok. Bunu modem değiştirip çözebilir miyim yoksa altyapı sorunu mu?

Wifimi Ethernet mi kullanıyorsunuz.

Mevzuata göre bildiğim kadarıyla ISS download hızının dörtte biri kadar upload vermek zorunda. Şu halde sizin en az 8 Mbps almanız gerekirdi diye düşünüyorum. Hızı ISS vermedikçe arttırmanın bir yolu yok. Daha üst bir hıza geçmeniz lazım.

Wifimi Ethernet mi kullanıyorsunuz.
Ethernet kullanıyorum.

Hocam paket değiştirdim, 50'lik pakete geçtim ama uploadda zerre oynama olmadı.

1-2 tavsiye vereceğim öncelikle TurkNet'in sitesine girip altyapı isteğinde bulun apartmanda oturuyorsan komşularına ilet bizimkini 2 haftada yapmışlardı GigaFiber'e geçmiştik, modem ile değişen bir şey olmaz paketten kaynaklı düşük.

Aldığınız paketin upload hızı kaçtır uyuglamadan bakar mısınız?

Aldığınız paketin upload hızı kaçtır uyuglamadan bakar mısınız?

Hocam şu şekilde değerler olması gerekiyor fakat konu o değil, direkt ev almıyor daha fazla upload. Bunu arttırmanın yolu yok mudur, komple altyapı mı değişmesi gerekiyor, onu mu beklemeliyim yoksa kendim bulabilir miyim çözümü onu merak ediyorum.

Modem hat değerlerinizi paylaşırsınız yardımcı olayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…