Düşük Upload Hızı Sorunu

Grindstone

Centipat
Selam arkadaşlar, benim bir sorum olacak. TTNET VDSL hat kullanmaktayım. İnternetim 24 Mbps kadar Hipernet, 3 Mbps kadar upload desteği verdikleri söylendi bana, 24Mbps kadar bağlantı hızı alıyorum ama 3 Mbps upload alamıyorum, en fazla 0,7 Mbps görüyorum, 1 bile değil yani. TTNET'e arayıp söyledim, bizde sorun yok diyor, hep bir şeyler uyduruyorlar, evde kullanıyorum, evde iç tesisat yok, gelen kablo direk modeme giriyor, modemi de yeni aldım. TTNET'ten verdiler zaten, ZyXEL ama bir türlü çözüm bulmadım bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Modem ara yüzüne girince de değerler böyle çıkıyor:

Sözleşmen yoksa başka İSS ye geç sorun sende değil bulunduğun bölgenin santralinde sınırlama yapmışlar aynı sorun bendede mevcuttu tam 1 sene uğraştım derdimi anlatamadım sözleşmem bittiği gibi Netspeede geçtim sorun çözüldü.

tt netin burdaki genel merkezine gittim sordum o kadar ordakilere sende sorun deyip durdular bide modem kakaladılar bana sözleşmenin bitmesinede çok var sordumda fes edersem ne öderim diye 1 milyar fatura çıkardılar bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…