Düşük upload Hızı

mertpir

Decapat
Dün 2. el eski ucuz bir masaüstü bilgisayar aldım. Her şeyi temiz, USB girişleri sorunsuz çalışıyor. Ethernet girişi de çalışıyor sıkıntı yok ama bu sabah deneme amaçlı CS 1.6 indireyim dedim. Upload hızım 1.500 kbps ile indirme yaptım. Saat 7-8 gibi upload hızım 1000 kpbs oldu. Birkaç saat sonra ise, 500'e hatta 400'e kadar düştü. Kullandığım ethernet kablosu 50 metre. Modem bilgisayara 1 metre uzaklıkta olduğundan 50 metrelik ethernet kablosunu kutuda tutuyorum. Her neyse ben kabloda mı sıkıntı var acaba dedim. 1.5 metrelik yedek LAN kablosunu bağladım. Download hızımda %15 hız artışı gördüm fakat upload hızım yine 400-500. sorun ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet sağlayıcı firmayı aramayı ve destekten yardım almayı denedin mi?

Evde fazla kişi wi-fi'ye bağlandığından sorun yoktur veya LAN kablosu ile alakalıdır diye önemsemedim ama, sonra çok sinir bozucu oldu ve.. Foruma başvurdum ve saat gecenin körü. Evet yarın upload hızı eski haline dönmez ise, kesin Firmayı aramayı düşünüyorum.
[/QUOTE]
Upload hızım an itibari ile eski haline döndü. saat 04/01/2020: 02:13 Tekrar anormal hız düşüşleri yaşar isem, tekrar haber veririm.
[/QUOTE] Upload hızım an itibari ile eski haline döndü. saat 04/01/2020: 02:13 Tekrar anormal hız düşüşleri yaşar isem, tekrar haber veririm.
Yine neredeyse gece yarısı oldu ve 2 saatdir internet hızım 550 kbps hıza düşmüş durumda.. Bir şey indirirken hızın bir anda 1 mbps hıza yükselip, ardından tekrar 550 kbps civarına düştüğünü gördüm. Bu nedir ya?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…