M Muhammet Faith ALtunsoy Kilopat Katılım 22 Mart 2019 Mesajlar 17 29 Mart 2019 #1 Asus b350 anakart Ryzen 5 2400G bir sistem kurdum 2 GB VRAM yerine 1 GB alıyor BIOS'tan baktım ayarı bulamadım. Technopat'taki videoyu izledim fakat benim anakartım farklı olduğundan ayarları bulamadım yardım eder misiniz?
Asus b350 anakart Ryzen 5 2400G bir sistem kurdum 2 GB VRAM yerine 1 GB alıyor BIOS'tan baktım ayarı bulamadım. Technopat'taki videoyu izledim fakat benim anakartım farklı olduğundan ayarları bulamadım yardım eder misiniz?
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.611 Makaleler 21 Çözümler 97 29 Mart 2019 #2 Bir şey olmaz VRAM yetmese de RAM'den zaten alıyor. Daha fazla verirsen VRAM kullanılmasa bile sen o RAM'i kullanamazsın.
Bir şey olmaz VRAM yetmese de RAM'den zaten alıyor. Daha fazla verirsen VRAM kullanılmasa bile sen o RAM'i kullanamazsın.
M Muhammet Faith ALtunsoy Kilopat Katılım 22 Mart 2019 Mesajlar 17 29 Mart 2019 #3 adamların videolarını izledim 2 gb vram verince daha iyi performans gösteriyor 2 gb ye nasıl çıkartırım onu arıyorum dostuö
adamların videolarını izledim 2 gb vram verince daha iyi performans gösteriyor 2 gb ye nasıl çıkartırım onu arıyorum dostuö